سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بنده از کامپوننت سمینار که جهت رزرو در سایت استفاده میشه، بهره بردم مشکل اول اینجاست که در نمایش جزئیات هر رویداد جدول چپ چین هست مشکل بعدی اینجاست که در نمایش اصلی کامپوننت که لیست رویداد ها نمایش داده میشه گویا عرض جدول خیلی بزرگتر هست و از سمت چپ ناقص نمایش داده میشه گفتم شاید با 100% کردن عرض کامپوننت درست بشه اما دیدم خودش هم 100% تعریف کرده اما اینطوری نمایش میده! مشکل از قالب سایتم هم نیست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند مشکل برطرف بشه مشکل سوم هم این هست که در لوکال که نصب کردم ساعت شروع و پایان رو تغییر میدادم ذخیره میشد اما وقتی روی هاست نصب کردم ساعت شروه وو پایان رو هر چی انتخاب مبکنم باز هم همون مقادیر پیشفرض ذخیره میشوند :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام دمو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 مشکل ثبت تاریخ و ساعت درست شد مشکل از نسخه جوملایی بود که استفاده کرده بودم الان فقط مشکل نصفه نمایش داده شدن جدول اصلی نمایش ها هست انشاا... بتونم جبران کنم دوست عزیز دمو آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام افزونه با تیبل اون جدول رو نمایش میده و نمیشه با کد سی اس اس عرضش رو تغییر داد مشکل در واقع از قالبتونه کافیه تو فایل template.css قالبتون دنبال عبارت زیر بگردید #jv-maincontent بعد درصد عرض رو تغییر بدید اگه مقدار width رو روی 58 درصد بذاری درست میشه البته باید منوی سمت راست رو هم عرضش کم کنی تو همین فایل دنبال عبارت زیر بگرد #jv-right مقدار width رو بذار 19 درصد درست میشه اینم عکس قالب اصلاح شده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 آقای دفاعی عزیز خب با این تغییرات ممکنه قالب توی صفحات دیگه مشکل ساز بشه من در فایل های اصلی این کامپوننت دیدم گویا اندازه ها رو در خود فایلهای php تعیین کرده میشه زحمت بکشی ببینی از کجا اندازه رو از خود کامپوننت تغییر بدم؟ آخه سایت مهمی هست و اگر قالب مشکل ساز بشه کار میخوابه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر