mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 91 با سلام تا دیروز K2 درست کار می کرد ولی نمیدونم چی شد که تاریخ های مطالب به صورت زیر در اومد و دیگه نمی تونم ویرایششون کنم! و این پیام نمایش داده میشه: DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character (مطلب جدید) تاریخ مطالب خود جوملا مشکلی نداره ماژول و پلاگینی هم نصب نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 این مشکلات خود به خود به وجود نمیاد. حتما یه کاری کردی که این اتفاق افتاده. آخرین بار چه کاری کردی که اینطور شد؟ مطمئن باش خود به خود مشکل پیدا نمیکنه. :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما این تاریخ رو بعد از کلیک بر روی دکمه تاریخ کنار باکس مشاهده کردی درسته؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام از جوملا کدام تیم استفاده میکنید ؟ میتونید با استفاده از اولین لینک مطلب زیر جوملا فعلیتون رو به جوملا 2.5.6 تیم جومینــــــا بروزرسانی کنید http://www.joomina.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85/joomlapersian205.html?Itemid= موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در آذر 91 اقا منم این مشکلو دارم و از جوملای 2.58 جدید جومینا استفاده میکنم چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوستان عزیز در جوملا 2.5 کامپوننت k2 از کلاس تاریخ مخصوص به خودش استفاده میکنه، به همین خاطر این مشکل بوجود میاد بنده آموزشی برای رفع این مشکل منتشر کردم، کافیست کمی جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.riyahi 1 ارسال شده در دی 91 با سلام راه حل های موجود برای تاریخ فارسی کی ۲ به هیچ عنوان کاربردی نبوده و بسیار مشکل دارد. راه حل پیشنهادی شما دوست عزیز اصلا جواب نیده زیرا تاریخ فعلی را نشان می دهد نه تاریخ ساخت و یا ... بنده به شدت به تاریخ فارسی این افزونه احتیاج دارم و حاضر هر هزینه برای فارسی سازی کامل تاریخ کامپوننت کی ۲ پرداخت نمایم. در صورت تمایل به همکاری به بنده اطلاع دهید. بنده خیلی عجله دارم و این درخواست من به خاطر عجله بنده در این کار است. mahdi.riyahi@gmail.com موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام لطفا قوانین رو رعایت کنید و از زدن پ های تکراری خود داری فرمایید http://forum.joomina.ir/thread-14941-post-96655.html#pid96655 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در دی 91 کافیست در فایل ایجاد و ویرایش مطالب فراخوانی که برای تابع تاریخ شده رو حذف کنید تا از تاریخ پیشفرض (جوملا شما) استفاده کند بنده در سایت خودم هم از همین روش استفاده کردم و مشکل برطرف شد موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_mh83 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تا دیروز K2 درست کار می کرد ولی نمیدونم چی شد که تاریخ های مطالب به صورت زیر در اومد و دیگه نمی تونم ویرایششون کنم! و این پیام نمایش داده میشه: DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character (مطلب جدید) تاریخ مطالب خود جوملا مشکلی نداره ماژول و پلاگینی هم نصب نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید این فایل را باز کنید \administrator\components\com_k2\views\item\tmpl\default.php در انتهای این فایل کد زیر را بزنید jQuery(document).ready(function () { jQuery("#created").val(''); jQuery("#publish_up").val(''); jQuery("#publish_down").val('');}); 1 واکنش ها : mysitedesign نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alexi 0 ارسال شده در آذر 93 سعید عزیزز کودوم کد ؟؟ من هم همین مشکل رو دارم ممنون میشم راهنمایی دقیق کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/21951-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1k2-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر