mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان نتونستم عنوانی خوبی برای این مطلب پیدا کنم؛ عذزخواهی می کنم. من یک ماژول می خوام همانند وب سایت زیر: http://www.mft.info/00/Fa/default.aspx وسط صفحه که شامل آموزش،انتشارات،انفوماتیک و غیره هست. ممنون میشوم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوسته من این سایت با جاوا اسکریپت و زبان برنامه نویسی c#درست شده من تا الان ماژولی این شکلی ندیدم نوشتنش کاری نداره اگه برنامه نویسی بلدی بگو تا راهنماییت کنم اگه هم بلد نیستی بگو تا برات ماژول را بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 خب کد جاوا اسکریپتش رو دارین؟ اگه اون هم باشه خوبه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 نه ندارم ولی با فایر باگ میتونین درش بیارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 شما می تونید برام استخراج کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر