mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من از پلاگین tabber در سایتم استفاده می کنم.هم چنین فروشگاه ساز ویرچومارت رو هم روی جوملا دارم. حالا tabber در حالت معمولی یعنی در مطالب درسته.اما وقتی تو توضیحات یک محصول می زارم کار نمی کنه و فقط یک تب رو نشون می ده. دمو: http://localhost/sales/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=210&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=71 مشکل چی می تونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز اسپم نکنید منتظر جواب بمونید باید فایل های جاوا را noconflict کنید برای این منظور نیاز به دانش و تحلیل کدهای جاوا دارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام همانطور که می دانید jQuery برای دسترسی به اجزای صفحه از تابع $ استفاده می کند، همچنین Framwork ها و Library های دیگری نیز وجود دارد که از همین علامت استفاده می کنند و وجود آنها بصورت همزمان در یک صفحه باعث ایجاد تداخل و خطا در اجرای کدهای مربوطه می شود. جی کوئری برای رفع این مشکل تابع noConflict را ارئه نموده است که به این صورت می توانید از آن استفاده کنید : var nc = noConflict(); با این کار شما متغیری به نام nc را جایگزین تابع $ می کنید و از این پس برای کار با jQuery بجای این کد: $(document).ready(); می توانید از این کد استفاده کنید و مشکل conflict جی کوئری با دیگر کتابخانه ها را برطرف کنید: nc(document).ready(); یه سر به این لینک بزنید و مثال هاشو برسی کنید jQuery.noConflict() @ البته همان طور که عزیزم فرمود این کار نیاز به کمی تخصصی دارد . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 دوستان ممنون از راهنمایی هاتون اما مشکلم حل نشد. کسی می تونه این مشکل رو برام حل کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 مشکلم حل شد. از پلاگین زیر استفاده کنید: http://www.joomlaworks.net/content/view/15/42 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر