reza258 0 ارسال شده در مرداد 91 باسلام من كلمه slidshow و اسلايد شو را توي انجمن سرچ كردم ولي اصلا JV Slidshow اصلا نبود مخصوصا اين مشكل بنده: من JV Slidshow را نصب كردم ولي تصاوير را نمايش نميده ادرس پيشرفرض پوشه تصاويرش اينه: modules/mod_jvslideshow/assets/data/ خودش 3 تا تصوير داره ولي نمايش نميده آيا بايد مسيرو تغيير بدم؟ ميشه مثال بزنيد؟ باسپاس فراوان:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما باید نام عکس هاتون رو در قسمت تصاویر که در پایین Images location هست وارد کنید. به عنوان مثال مسیر عکس های من اینه images/stories/demo/slideshow/ و چند عکس در این پوشه وجود داره من باید نام عکس ها رو در قسمت تصاویر وارد کنم مثلا sl1.jpg اسم عکس مورد نظر که در قسمت تصاویر وارد می کنیم. به همین سادگی:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza258 0 ارسال شده در مرداد 91 باسپاس فراوان از پاسخ و راهنماييتون:heart: من اينكارو انجام دادم ولي تصاوير نمايش داده نميشه تصوير زير را ببينيد: ادرس پوشه تصاوير را وارد ميكنم. در قسمت 2 بايد List انتخاب بشه يا Folder ؟؟ اينطور كه شما كفتيد بايد Folder را انتخاب كنم بعد روي دايره سبز+ كليك كنم و نام و پسوند تصوير را وارد كنم... اين كارها را انجام دادم ولي نشد من درست انجام ميدم؟؟؟ ممنون:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza258 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان خيلي واجبه و لازم دارم اگه لطف كنيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 شما با یه قالب دیگه هم تست کن ببینید همچنان مشکل پا بر جاست..! اگه مشکل همچنان پابرجا بود در همین تایپیک پیگیر باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza258 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از راهنمايي با يه قالب ديگه تست كردم مشكلي نداره و تصاوير را نمايش ميده علت اينكه تو قالب تابناك3 تصاوير نمايش داده نميشه چيه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza258 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان عزيز مشكل حل شد با ماژول منوي ابشاري ice مشكل داشت و ناسازگار بود ممنون:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر