mkamka 1 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من smart former رو از سایت اصلیش دانلود و نصب کردم. همه چیز خوبه. اما یک مشکل دارم. من بعد از اینکه CSS فرم رو ویرایش می کنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی می رم تو فایل template.css. بعد با استفاده از Web Development فایرفاکس کد CSS یک تکس باکس رو که استخراج کردم قرار می دم و مثلا فونت سایز رو بیشتر می کنم. اما هیچ اتفاقی نمی افته. برای ویرایش کردن باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام شما باید فایل سی اس اس رو در هاست پیدا و تغییر بدین تا تغییرات مورد نظرتون اعمال بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از راهنمایی تون پیدا کردم؛ تو تاپیک هم عرض کردم با web development استخراج هم کردم.اما تغییر نمی کنه. نمی دونم چرا!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 پس حتما اشتباه کردین کش مرورگر و جوملاتون رو پاک و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر