pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 سلام وقتی در تنظیمت کلی روی ذخیره کلیک میکنم پیغام زیر میاد : JFTP: :write: پاسخ بد نمیتواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد حتی دسترسی فایل configuration.php را روی 777 هم قرار دادم اما بازم همین پیغام نمایشض میده :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام FTP را فعال کنید یا اگر فعال است غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 سلام، ممنون این کار را انجام دادم ولی بازم همون خطا میاد و هنگام نصب هر افزونه ای خطای زیر هم نمایشمیده JFTP: :store: پاسخ بد هشدار: انتقال ناموفق فایل! ناتوان در یافتن بسته نسبی لطفا کمکم کنید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 لطفا این لینک را بررسی نمایید http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/xmllearning-joomla.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 ممنون، نکات رو چک کردم اما بازم نمیشه افزونه نصب کرد. فقط در جوملا 2.5 برای چک کردن دسترسی های پوشه ها به قسمت راهنما و نمایش اطلاعات سیستم رفتم اما هیچی نشون نداد ! راستی یه چیز الان یادم اومد، وقتی میخواستم جوملا را نصب کنم تو یکی از مراحل نصب نوشته بود که ( پشتیبانی از JSON روی خیر و فایل configuration.php قابل نوشتن نبود و خودم به صورت دستی ایجاد کردم و کدهایی که جوملا در پایان نصب بهم داد را داخلش کپی کردم. آیا اینها میتونه مشکل ایجاد کنه در نصب افزونه؟ اگر بله لطفا راهنمایی نمایید که راه حل چگونه است ممنون :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام هاست اتون سازگاری کامل با جوملا را دارد ؟ در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + مدیریت سایت + لینک این تاپیک رو برام پیغام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
crystali 0 ارسال شده در دی 91 آقا منم دقیقا مشکل همین دوست عزیزمون رو دارم کی میتونه کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام به انجمن تخصصی جومینا خوش آمدید.. :002: با همه افزونه ها این مشکل رو دارید؟ متن ارور را در گوگل جستجو میکردید پیدا می کردید با این حال این مشکل زمانی رخ می دهد که ftp به درسی تنظیم نشده باشد تنظیم لایه ftp قبلا توضیح داده شده امکان داره سطح دسترسی پوشه های log و tmp پایین باشه( روی 777 قرار دهید بعد از تموم شدن مشکل به حالت اول برگردانید ) گاهی اوقات هم مسیر پوشههای tmp و log در فایل configuration.php به درستی تنظیم نشده است. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alfa777 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) با سلام من وقتی جوملا رو اپدیت کردم به این مشکل برخوردم حالا هم هر کاری میکنم درست نمیشه همه جا نوشته فایل پرمیشن conf. باید 777 بشه از طریق کنترل پنل اما داخل کنترل پنل من نیست چنین چیزی یکی راهنمایی کنه ویرایش شده فروردین 93 توسط alfa777 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر