faeze k 8 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من برای ارتقا از 1.5.21 به آخرین نسخه 1.5.26 از admin tools استفاده کردم اما با توچه به این لینک https://www.akeebabackup.com/documentation/admin-tools/updating-joomla.html در لوکال که نصب کردم برای آپدیت ورژن فقط دکمه Reinstall رو داره. دکمه upgrad نداره. اگر کسی از دوستان از این افزونه استفاده کردن لطفا راهنماییم کنه. اگر آموزش فارسی هست برای این افزونه لینکش رو بزارید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای ارتقا به 1.5.26 نیازی به افزونه نیست . کافیه بسته پچ موردنظر را روی فایلهای موجود اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation رو حدف کنید قبل از هر کاری از فایلها و دیتابیستون بک آپ بگیرید !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در تیر 91 من با استفاده ازFileZilla به ftp دسترسی دارم. در اون برنامه امکان اکسترکت هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر