شاه کرمی 4 ارسال شده در تیر 91 سلام خدمت همگی دوستان من یه قالب بسته نصبی قالب دارم که ورژنش بود 2.5.0 و من برا فارسی سازیش از ورژن 2.5.1 استفاده کردم که بدون هیچ مشکلی فارسی شد حالا من چطور جوملا رو به 2.5.6 ببرم یه تست انجام دادم اومدم اول جوملا رو به 2.5.5 بردم که به ارور دی تابیس داد ولی به روز شد بعد از بسته 2.5.6 جومینا استفده کردم حالا من میخوام ارور نده باید چطور اپدیت کنم؟ از کامپونت خود جوملا استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 نیازی نیست مرحله به مرحله آپدیت کنید! مستقیم بسته بروزرسانی 2.5.6 را نصب کنید پیام خطا را هم بفرمائید تا دلیلش را خدمتتون عرض کنیم 1 واکنش ها : norits021 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در تیر 91 خوب یه سوال برم تو خود سایت joomla.org بسته اپدیت 2.5.0 به 2.5.6 رو دانلود کنم ؟ و بعد اپدیت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 91 خوب یه سوال برم تو خود سایت joomla.org بسته اپدیت 2.5.0 به 2.5.6 رو دانلود کنم ؟ و بعد اپدیت کنم؟ دوست من سلام قصد شما بروز رسانی است یا فارسی سازی؟ و یا هر دو؟ اگر از بسته ی بروز رسانی جوملا جهانی استفاده کنید جوملای شما از 2.5 به 2.5.6 بروز می شود اما فارسی نخواهد بود. برای فارسی سازی و بروز رسانی همزمان لازم است از بسته ی بروز رسانی جومینا استفاده کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در تیر 91 سلام قصد من هر دوشه هم بروز رسانی و هم فارسی سازی یعنی جوملا من نسخه 2.5.0 رو داره میشه از بسته 2.5.5 به 2.5.6 جومینا استفاده کنم ؟ یا نه نمیشه ؟ باید به 2.5.5 اول باید ببرم ؟ اقا پارسا چکار کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام در لینک زیر از اولین لینک دانلود استفاده کنید لینک اول برای بروزرسانی تمام جوملاهای 2.5 به 2.5.6 میباشد http://www.joomina.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85/joomlapersian205.html?Itemid= قبل از بروزرسانی از فایلها و دیتابیستون بک آپ بگیرید !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در لینک زیر از اولین لینک دانلود استفاده کنید لینک اول برای بروزرسانی تمام جوملاهای 2.5 به 2.5.6 میباشد http://www.joomina.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85/joomlapersian205.html?Itemid= قبل از بروزرسانی از فایلها و دیتابیستون بک آپ بگیرید !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): [/qu لینک مشکل داره. لطفا بررسی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 لینک بروزرسانی تمام جوملاهای 2.5 به 2.5.6 دانلود جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در وب سایت جومینا که این بسته ( بسته بروز رسانی 2.5.6) معرفی شده لینکش مشکل داره. لطفا اونجا هم بررسی کنید. شرمنده اونا جایی نداشت تا خرابی لینک رو گزارش کنم اینجا نوشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برسی شد/ مشکی نبود @ کشتون رو پاک و دوباره تست کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بله وقتی روی دکمه لینک دانلود تو سایت جومینــــــا کلیک میشه خطای 404 میده http://www.joomina.ir/component/content/article/47-handmade/547-joomina-joomla256.html البته در پست شماره 8 همین تاپیک لینکهای دانلود قرار دارند که مرتبط با همون مطلب هست موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لینک صحیح نسخه نهایی www.joomina.ir/component/content/article/47-handmade/472-joomlapersian205.html یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
norits021 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام و خسته نباشید لینک ها باز کار نمیکنه. اقا پارسا عزیز بنده جسارت میدونم که پیشنهادی بدم.کوچیکه شما هم هستم.با این حال بر من ببخشید.پیشنهاد میکنم که از این الگو برای مطالب آپدیت جوملا استفاده کنید joomina.ir/jupdate/2.5.14 joomina.ir/jupdate/2.5.11 joomina.ir/jupdate/2.5.8 joomina.ir/jupdate/2.5.6 و برای کتگوری مطالب اپدیت هم این لینک joomina.ir/jupdate/ بعد در هر مطلب مانند جوملا جهانی لینک های دانلود نسخه فول و سایر امنشارات مثل اپدیت ها از نسخه های قبلی به اخرین نسخه،پچ ها و آپدیت ها رو بزارید. قربون شما. 1 واکنش ها : علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر