khorasanb 0 ارسال شده در تیر 91 راستش میخوام یه کاربر رو از طریق پایگاه داده به عنوان مدیر سایت انتخاب کنم ایا میشه؟ مثلا نام کاربری خودم . چون نمیدونم چی شده وقتی میخوام وارد پنل مدیریت بشم میگه شما دسترسی به مدیریت ندارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام وارد دیتابیس بشید جدول users رو باز کنید وارد ویرایش Super User بشید و تنظیماتش رو ببینید (این یوزر ادمین اصلی سایت هست با مشخصاتی که یک یوزر ادمین اصلی باید داشته باشه) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در تیر 91 این Super User کجای جدول میشه پیدا کرد ؟ من که ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز تو انجمن قبلا در بارش بحث شدی لطفا جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 با سلام و وقت بخیر ببینید لینک زیر کمکی به شما میکنه http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_%D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3&oldid=1928 امیدوارم مشکلتون حل شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر