pedram 0 ارسال شده در آبان 89 از چه فايلهايي بايد داخلش استفاده كرد با چه پسوندي من پسوند jpg گذاشتم نشون نميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید نباید چنین مشکلی باشه! شما تصویرتون رو در کجا قرار می دید؟ (در مدیریت سایت ---> مدیریت تصاویر) تصاویرتون رو در فولدری که آپلود می کنید باید دقت داشته باشید در تنظیمات ماژول هم همین مسیر تعیین شده باشه... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 من این ماژول رو دانلود میکنم اما موقع اکسترکت کردن ارور میده ؟؟؟ نمی دونم من این مشکل رو دارم یا بقیه هم همین مشکل رو دارن من از جومینا دانلود میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 لینک کاملا سالم می باشد. مشکل از جانب شماست مجدد دانلود و اکستراکت و نصب کنید. اگر باز هم اکستراکت نشد برنامه ای که از اون جهت باز کردن فایل فشرده استفاده می کنید بروز نیست، آن را بروز کنید و یا از یک برنامه دیگه بهره ببرید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram 0 ارسال شده در آبان 89 من آدرس هر كدومو كه ميذارم مشكل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 ماژول و لینک آن کاملا سالم هستند. اکر از Copy و Paste برای انتقال پسورد به فایل اولیه استفاده می کنید دقت کنید که کلید Caps Lock روشن نباشد. و یا اینکه با فاصله و Space عمل کپی را انجام نداده باشید. برای سهولت کار آدرس کامل : www.joomina.ir را بصورت دستی و با حروف کوچک تایپ نمایید. در صورت عملی نشدن فرایند استخراج، دستور اکسترکت را به خارج از فولدر و محل فعلی فایل بدهید. دست آخر هم اگر تنظیمات خاص بر روی سیستم شما اعمال شده خواه از شبکه داخلی شرکتی و یا اینکه در نهایت بالا بودن درجه سکیوریتی در ویندوز سون هست الزاما آنها را تغییر بدهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 من آدرس هر كدومو كه ميذارم مشكل داره سلام بنده این الحاق رو تست کردم و کاملا درست عمل می کنه! مشکل از جانب شماست. یکبار این الحاق رو حذف و مجد نصب کنید ببینید مشکل نمایش برطرف می شه یا خیر... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان تمامی امکاناتی که در جومینا قرار میگیره قبلش تست میشه و اگر مقدور هم باشه دمو براش قرار میدیم لذا وقتی به یک مشکل بر میخورید مطمئن باشید الحاق سالمه به دنبال راه حل مشکلتون باشید که بشه اون را حل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram 0 ارسال شده در آبان 89 ممنون يكبار ديگه حذف و نصب كردم درست شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر