pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به دوستان یه سوال در مورد مطلب وِیزه داشتم , من از قالب http://www.zootemplate.com/demo25/zt_oreo استفاده می کنم هر کاری کردم که مطلب به عنوان وِِیژه در صفحه اول نمایش داده بشه ؛ نشد ! ایا این قالب این امکان رو نداره و یا اینکه راه خاصی داره که من نمی دونم متشکر از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در خرداد 91 از قسمت منوها برید صفحه اول ببینید اونجا تو تنظیماتش مشخص شده که تو صفحه اول مطالب ویژه بیاد یا نه؟ تو خود قالب هم ببینید شاید موقعیتی که برای نمایش مطالب و کامپوننت هست رو برای صفحه اول غیرفعال و شرطی کرده باشه... یاعلی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز برای قالب از کجا می شه این مواردی که فرمودید رو تغییر داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما باید برید در قسمت منو ها---->منو اصلی---> از نو اصلی باید صفحه اصلی یا صفحه نخست رو انتخاب کنید---->و در اونجا از سمت چپ انتخاب کنید که چه مجموعه هایی رو نمایش بده! برای ویژه کردن هم باید شما طرح بندی صفحه نخست رو روی مطالب ویژه شده قرار بدید! در پناح حق موفق و پایدار باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 در تنظیمات قالب گزینه ای برای این موارد نداره , آیاامکانش هست این قالب به گونه ای باشه که مطلب رو در صفحه اول نمایش نده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 شما میشه یه لطفی کنی و یه عکس از قسمت منو اصلی سایتت در مدیریت جوملا بزاری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من م دقیقا با همین مشکل روبرو هستم و مطالب ویژه نشون داده نمیشه دوستان کسی هست راهنمایی کنه roochi.ir در ضمن منوی اصلی یا همون صفحه نخست سایت روی مطالب ویژه هست و همه مجموعه ها رو هم انتخاب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 در اسکرین شاتی که من از قالب دیدم با اونی که با کد ?tp=1 از قالبی که نصب کردم دارم کاملا متفاوت هست !! در اسکرین شات موقعیت های قالب 3 موقعیت هست به اسم left - right - component که در قالب نصبی من در زمان فراخوای موقعیت ها نیست !! برای ایحاد تغییر چی کار بایدکرد ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام شما ابتدا با قالب پیشفرض جوملا تست کنید ، ببینید مطالب ویژه نمایش داه میشوند یا نه اگر با قالب پیشفرض جوملا مطالب نشان داده شد اونوقت یقین کنید که مشکل از قالبتونه اگر با قالب پیشفرض جوملا مطالب نشان داده نشد یعنی ایراد از تنظیمات منوی اصلیتون میتونه باشه یا تنظیمات مدیریت مطالب موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز با تغییر قالب مشکلی نیست حتی زمانیکه کد نمایش موقعیت رو اجرا میکنم مطلب ویژه نمایش داده می شه ولی در حالت محمولی نه ؟! آیا امکان داره فایلی مشکل داشته باشه ؟ مثل فایل trmplate.php ? ببخشید منظورم trmplate .xml بود یا چیزه دیگه ای ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام ممکنه افزونه ای نصب کرده باشید که با قالبتون تداخل داشته باشه افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید ببینید مشکل برطرف میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر