محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر من یه سایت با جوملا 2.5 داشتم الان اون سایت رو کلا حذف کردم. ولی دیتابیسی که جوملا روی اون سوار بود هنوز است. من میخوام فقط تمام مطالبی که در جوملا قبلی رو وارد کردم به جوملا جدید وارد کنم. اما نمی دونم از کدوم بخش بک آپ بگیرم که فقط مطالبی که ارسال کردم بیاد نه چیز دیگه ای. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. پیشاپیش سپاس گزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام باید جدول content رو از دیتابیستون استخراج و در دیتابیس جدید ایمپورت کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 متشکرم ولی چندین جدول content وجود داره با پیشوند های مختلف. کدوم رو بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام شما فایل configuration.php را باز کنید در این فایل پیشوند جداول را مشاهده کنید و در phpmyadmin پیشوند مورد نظر را پیدا کنید و جدول content آن را انتقال دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر