محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر دوستان من از فوکا دانلود استفاده می کنم. وقتی فایل رو آپلود می کنم اسمش را با حروف بزرگ می نویسم. EXAMPLE ولی وقتی آپلود میشه و نامش در سایت به نمایش در میاد بصورت حروف کوچیکه! example من میخوام هر جور که می نویسم همون جوری به نمایش در بیاد. فکر کنم باید کد زیر رو وارد کنم. text-transform: uppercase ولی نمی دونم در چه فایلی قرار بدم! البته فکر کنم با این کد درست بشه. اگه شما راه حلی تازه دارید منو لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش سپاسگزارم دمو آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ابتدا وارد مسیر زیر شوید components/com_phocadownload/assets/phocadownload-grey.css در خط 151 کد زیر قرار دارد #phoca-dl-category-box table tr td.pdfile { border-bottom: 1px dotted #CCCCCC; border-collapse: collapse; padding-bottom: 15px; padding-top: 15px; } حالا با توجه به حالت نوشتاری موردنظرتون یکی از خطهای زیر را انتخاب کنید و به کد بالا اضافه کنید text-transform: uppercase; /*تمامی کلمات با حروف بزرگ نوشته میشوند*/ text-transform: lowercase; /*تمامی کلمات با حروف کوچک نوشته میشوند*/ text-transform: capitalize; /*اولین حرف از هر کلمه بزرگ نوشنه میشود*/ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر