محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر سایتم خوب بود. بعد ارسال یک مطلب اینجوری شد.ارور میده Fatal error: Cannot redeclare class JSMinException in /home/wwefarsi/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/libs/jsmin.php on line 377 مطلب رو غیر فعال کرده ولی نشد. همراه مطلب عکس تو هاست آپلود کردم. میتونه از هاست باشه؟ پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دقیقا بعد از ارسال !!!؟ عجیبه !!! پلاگین مورد نظر رو موقتا غیر فعال کنید ببینید ارور رفع می شه یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 بله بعد از ارسال مطلب من قالبم رو با لایسنس خریداری کردم. باید پلاگین jat3 باشه تا به نمایش در بیاد. غیر فعال که کردم این ارور اومد. Missing jat3 framework plugin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 فعالش کنید و ابتدا با ادمین سرورتون در میون بزارید اگر از سرور نبود در همین تاپیک پیگیر باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 اقای فرحزادیان توی قالب دیگه تست کردم درست بود و اصلا ارور نمیداد:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر