محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من امروز متوجه شدم دکمه های سایتم کارنمی کنه. مثلا چند دکمه که وجود داره از جمله ورد به سایت و یا دکمه عضویت خبر نامه. تو خبر نامه عضو بشد ببینید اصلا کار نمی کنه فقط صفحه رفرش میشه. خودتون آزمایش کنید. WWW.WWEFARSI.COM ممنون میشم اگه میدونید اشکال کار کجاست و به من بگید. اینم بگم افزونه های زیادی نصب کردم و چندتا شون رو که غیر فعال کردم بازم مشکل بود. یا حق از این آدرس هیچ مشکلی نداره و هم لوگین و هم لوگ اوت میشه. ولی از ماژول نه! http://www.wwefarsi.com/component/users/?view=login نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 تست کردم بنده مشکلی نداشتم درست کار میکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 شاید درست متوجه حرفم نشدی! اگه زحمتی نیست سریع عضو شو. نیاز به ارسال ایمیل نداره. بعد بیا صفحه اصلی و از طریق ماژول ورود به سایت اقدام به وارد شدن به سایت بکن. حالا مشکل رو ببین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 والا من ثبت نام کردم... از قسمت ورود و خروج 2 بار هم وارد نام کاربریم شدم و رفتم بیرون!!! تصویر: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام محمد حسین جان ، احتمالا" مشکل از مرورگرته کش مرورگرت رو پاکسازی کن ببین مشکل حل میشه یا نه با یه مرورگر دیگه هم تست کن موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 نمی دونم چرا برای من اینجوری است!!! :exclamation: میلاد عزیز مشکلی نداشت ولی من با مرورگر های IE و کروم تست کردم ولی نشد. خودم حساب کاربری جدید باز کردم و با اون رفتم ولی بازم نشد. گیج شدم... بازم ممنون از توجه تون :64 (36): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در خرداد 91 سلام. منم امتحان کردم مشکل داره. از فرم ورود کنار صفحه login نمیشه، میلاد شما احتمالا از این آدرس login نشدی؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 سلام. منم امتحان کردم مشکل داره. از فرم ورود کنار صفحه login نمیشه، میلاد شما احتمالا از این آدرس login نشدی؟ :x (37): خیر از ادرس اصلی وارد شدم! مرور گر بنده:فایر فاکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر