faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من یه ماژول html دستی درست کردم حالا چطور میتونم اونو به یه مطلب که از قبل در مدیریت مطلب ساخته ام لینک بدم مثلا در ماژول متنی کوچیک تایپ کردم میخوام شخص بازدن متن به آن مطلب مورد نظر من وصل بشه من چطور آدرس مطلب را پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام برای اینکار باید در پارمترهای مطلب موردنظر عنوان رو لینک دار کنید بعد به سایت برید و ادرس مطلب رو بردارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز یه کمی با جزئیات بیشتر بفرمایید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 شما برو به ویرایش مطلب مورد نظرت از منوی های سمت چپ برو به پارامترها و عنوان بصورت لینک رو روی بله بگذار بعد برو تو سایت و روی عنوان مطلب کلیک کن و لینکش رو بردار یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر