atii 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام خسته نباشید من میخوام متن ماژول افراد آنلاین جوملا رو وسط چین کنم، لطفا راهنمایی کنین که چه جوری این کار رو انجام بدم؟؟ ممنون از همه دوستان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز برای اینکار شما باید css بلد باشید. فقط کافیه کلاس مربوطه را بدست بیاورید و مقدار text-align:right را بهش دهید. برای راهنمایی بهتر دموی آنلاین بدهید تا بگیم کجا را تغییر دهید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atii 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز برای اینکار شما باید css بلد باشید. فقط کافیه کلاس مربوطه را بدست بیاورید و مقدار text-align:right را بهش دهید. برای راهنمایی بهتر دموی آنلاین بدهید تا بگیم کجا را تغییر دهید. موفق باشید. ممنون از جوابتون، منظور من همون ماژول پیشفرض تعداد افراد آنلاین خود جوملا 2.5 هستش. دمو نیاز نداره که! ;P ضمنا خودم کمی گشتم ولی کلاسی برای این کار پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز ، درسته که ماژول همون ماژول پیشفرض جوملا هستش ولی قالب چی ؟! بایستی css قالبتون ویرایش بشه . دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shabany 0 ارسال شده در خرداد 91 آقا لطفاً یکی به داد من برسه. من خیلی وقته دنبال یک افزونه می گردم که باهاش افراد سایت بتونن با هم به شکلهای مختلف رابطه داشته باشن. الآن سه هفتس دارم میگردم. واقعاً گیج شدم. از جوملا نا امید شدم. یعنی یه افزونه نیست که افراد آنلاین رو نشون بده و کاربرها بتونن به هم پیام آفلاین یا آنلاین بفرستن؟ یا حتی افزونه ای که آیدی یاهوی کاربران در اون درج بشه و کاربرها بتونن از طریق یاهو با هم چت کنن. تقریباً 2 هفته دنبال برنامه چت گشتم و آخرش فهمیدم اصلاً نمیشه برنامه چت روی جوملا نصب کرد اگر هم بشه باید سرور داشته باشم. حالا این افزونه هم که پیدا نمیشه. فکر کنم باید برم سراغ برنامه های دیگه مثل نیوک و وردپرس. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 آقا لطفاً یکی به داد من برسه. من خیلی وقته دنبال یک افزونه می گردم که باهاش افراد سایت بتونن با هم به شکلهای مختلف رابطه داشته باشن. الآن سه هفتس دارم میگردم. واقعاً گیج شدم. از جوملا نا امید شدم. یعنی یه افزونه نیست که افراد آنلاین رو نشون بده و کاربرها بتونن به هم پیام آفلاین یا آنلاین بفرستن؟ یا حتی افزونه ای که آیدی یاهوی کاربران در اون درج بشه و کاربرها بتونن از طریق یاهو با هم چت کنن. تقریباً 2 هفته دنبال برنامه چت گشتم و آخرش فهمیدم اصلاً نمیشه برنامه چت روی جوملا نصب کرد اگر هم بشه باید سرور داشته باشم. حالا این افزونه هم که پیدا نمیشه. فکر کنم باید برم سراغ برنامه های دیگه مثل نیوک و وردپرس. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین ...! سوالتون رو در انجمن درخواستها مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر