mkamka 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان ما قبلا Google Analytics رو طوری تنظیم کرده بودیم که روزانه یک ایمیل گزارشی به یکی از میل های بفرستد.حالا می خواهیم میل را حذف کنیم و میل جدیدی رو جایگزین کنیم.با توجه به اینکه ورژن جدید Google Analytics منتشر شده،ما هر چه در بخش admin->email schedule می رویم،هیچ چیزی تعریف نشده.هم چنین نمی توانیم به ورژن قبلی برگردیم؛یعنی لینک old version در بالا سمت راست وجود ندارد؛فقط یک گزینه در پایین صفحه به نام old version reporting هست که وقتی کلیک می کنی،دوباره به صفحه جاری بر می گرده. چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام به این لینک مراجعه کنید http://support.google.com/googleanalytics/bin/answer.py?hl=en&answer=72270 یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز:دفاعی ممنون که پاسخ دادی این مطلب رو قبلا مشاهده کرده بودم.اما تو ورژن جدید Google Analytics این بخش موجود نیست.چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در خرداد 91 آقای دفاعی ممنون می شم اگر پاسخ بدید. دوستان دیگر هم اگر مطلبی به ذهنشون می رسه ممنون میشم بیان کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر