saba26 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام . من هنگام ورود به سایت وقتی یوزر و پسورد را وارد میکنم وارد ادمین نمیشه و هیچ خطایی هم نمیده. تو انجمن سرچ کردم چیزی پیدا نکردم . یه تایپیک شبیه مشکل منو داشت که هیچ کس پاسخ نداده بود . این مشکل یکباره پیش اومد . حتی من سایتو کامل پاک کردم و از لوکال دوباره آپ کردم ولی باز هم همون مشکلو دارم . تو 3 تا مرورگر تست کردم . کش جوملا رو پاک کردم ولی هنوز مشکل دارم... ضمنا هاست من koloxo هست . لطفا راهنمایی کنید . خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر همکار محترم شاید این آموزش کمکی به شما بکنه. بفرمایید : http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_%D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3&oldid=1928 امیدوارم مشکلتون حل بشه اگر حل نشد تو همین تاپیک پیگیر باشد تا راه کار های دیگه بهتون پیشنهاد بشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام تازگی ها افزونه ای نصب یا حذف کردید؟ موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 این مشکل یکباره پیش اومد با سلام اگر تغییراتی در سایت نداده باشید مثل نصب یا حذف افزونه یا ... ، با ادمین سرورتون تماس بگیرید و بپرسید که در سرور تغییراتی داده شده یا خیر موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر