محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من وقتی گزینه mod_rewrite در سئو جوملا رو فعال می کنم سایتم بالا میاد ولی تمام لینک ها ارور 404 میدن. تمام لینک ها فقط صفحه اصلی سایت بالا میاد. htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کردم ولی فایده ای نداشت. چه کدی باید اضافه یا جایگزین شود؟ محتویات فایل htaccess. سایت من در زیر مشاهده می کنید. ### @package Joomla# @copyright Copyright (C) 2005 - 2012 Open Source Matters. All rights reserved.# @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt##### READ THIS COMPLETELY IF YOU CHOOSE TO USE THIS FILE!## The line just below this section: 'Options +FollowSymLinks' may cause problems# with some server configurations. It is required for use of mod_rewrite, but may already# be set by your server administrator in a way that dissallows changing it in# your .htaccess file. If using it causes your server to error out, comment it out (add # to# beginning of line), reload your site in your browser and test your sef url's. If they work,# it has been set by your server administrator and you do not need it set here.#### Can be commented out if causes errors, see notes above.Options +FollowSymLinks## Mod_rewrite in use.RewriteEngine On## Begin - Rewrite rules to block out some common exploits.# If you experience problems on your site block out the operations listed below# This attempts to block the most common type of exploit `attempts` to Joomla!## Block out any script trying to base64_encode data within the URL.RewriteCond %{QUERY_STRING} base64_encode[^(]*\([^)]*\) [OR]# Block out any script that includes a از هاست لینوکس استفاهده می کنم.جوملا 2.5.4دمو سایت بدهممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام يه زماني بود تا سوال مي کردي 60 نفر جواب مي دادند الان ديگه جواب نميدن اي بابااااااااااااااااااااااااااا دوست من اولا مطابق قوانین انجمن پستتون اسپم محسوب میشه! ثانیا قرار نیست که تا سوالی پرسیده شد بلافاصله جواب داده بشه، این بسته به دوستان داره که به انجمن مراجعه میکنن ثالثا منظورتون از یه زمانی دقیقا کی هست؟؟ شما که هنوز یه ماه هم نیست که عضو شدین؟ :exclamation: من وقتی گزینه mod_rewrite در سئو جوملا رو فعال می کنم سایتم بالا میاد ولی تمام لینک ها ارور 404 میدن. یه فایل htaccess رو از یه جوملای خام بردارین و توی سیستمتون به .htaccess تغییر نام بدین و روی هاستتون آپلود کنین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 ولی آقا عرفان هر چند میدونستم تغیری نمی کنه ولی بازم انجام دادم دیگه مطمئنم تغیر نمی کنه. به احتمال قوی باید کد دستکاری بشه. کسی از دوستان نظر و راه کار خاصی نداره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 قاعدتا باید با تغییر نام حل میشد، من خودم هم از جوملا 2.5.4 استفاده میکنم و هم 1.5 این مشکل رو ندارم، احتیاطا روی لوکال هم ببین همین مشکل هست یا نه! یاعلی./ البته فراموش کردم بگم، mod_rewrite رو باید سرورتون هم پشتیبانی کنه(فعال باشه) با مدیر هاستتون هم تماس بگیرین ببینین فعال هست یا نه. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با ادمین هاستم تماس گرفتم گفتن مشکلی از طرف اونا نیست و mod_rewrite به طور پیشفرض فعاله. دیگه چه راه کار هایی است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام درباره تنظیمات و کدهای این فایل یه مقاله کامل تو انجمن هست جستجو کنید پیداش می کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 آقای دفاعی من کل بخش مقالات و کتب رو زیر و رو کردم. موارد زیادی درباره Htaccess. پیدا کردم ولی هیچ کدوم شبیه مشکل من نبود. حالا باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در فایل htaccess. خط زیر را پیدا کنید Options +FollowSymLinks به صورت زیر تغییرش بدید ، ببینید مشکل حل میشه یا نه # Options +FollowSymLinks موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 متشکر از پاسختون ولی نشد! دیگه چه راه هایی است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یک عکس از پی اچ پی اینفوتون اینجا قرار بدین . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با عرض شرمندگی : این موردی که گفتین عکس قرار بدم اصلا نمی دونم کجا و چی هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام phpinfo() رو سرچ میکردید حتما ه جواب میرسیدید ....سرچ کنید و سرچ کردن رو یاد بگیرید (گوگل) :001: زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 اگه کسی بلده کار من رو راه بندازه. متشکر میشم اینم دمو آنلاین از پی اچ پی اینفو : www.wwefarsi.com/phpinfo.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 دوستان متوجه شدم اشکال کار کجاست : اشکال اینجا بود که نمامی صفحات من با index.php باز می باشد. بجز صفحه اول سایت. و وقتی mod_rewrite رو فعال می کنم و چون این گزینه باعث میشه که در صفحات با index.php از بین بره دیگه صفحات ارور 404 میدادند. خوب یه مشکل دیگه نمی شه کاری کنم که صفحاتی که ساختم بدون index.php باز شوند؟ من کلی مطلب و صفحه ایجاد کردم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون و یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر