poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام روز بخیر من جوملا 2.5 رو که از سایت جومینا گرفتم نصب کردم رو ساب دامینم اما وقتی ادرس رو brows می کتم میتویسه در دست تعمیره و فقط جایی واسه وارد کردن یورزوپس رو نشون میده از قالب هم که می خوام استفاده کنم هرچی رو دکمه brows تو قسمت قالب می زنم چیزی باز نمیشه که قالبو انتخاب کتم بار برمیگرده تو همون صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 برین توی پیکربندی کلی مدیریت جوملا و گزینه غیرفعال بودن سایت رو روی خیر قرار بدین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 برین توی پیکربندی کلی مدیریت جوملا و گزینه غیرفعال بودن سایت رو روی خیر قرار بدین. یاعلی./ ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 لطفا از دکمه تشکر استفاده کنید !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر