mmfallah 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من توی سایتم ار یه ماژول تاریخ استفاده کردم که به این صورت نشون میده امروز شنبه , 23/ارديبهشت/1391 زمان : 18:09:29 حالا می خوام کاری کنم که فونتش به صورت فارسی بشه. کسی میتونه کمک کنه. kowsar116.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز پس شما می خواهید چطوری نمایش داده شود؟!! الان این خودش فارسی هست. لطفا بفرمایید می خواهید چطوری نمایش داده شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmfallah 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز پس شما می خواهید چطوری نمایش داده شود؟!! الان این خودش فارسی هست. لطفا بفرمایید می خواهید چطوری نمایش داده شود. یا علی فارسی هست ولی اعداد با فونت انگلیسی نوشته شدند می خوام فونتش فارسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز این مورد تاجایی که بنده اطاعت دارم به تنظیمات ویندوز و مرورگر شما برمیگرده . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 دو راه دارید 1. استفاده از فونت فارسی در قالب 2.پلاگین فارسی سازی اعداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام علی جان تا جایی که بند اطلاع دارم اگه در تنضیمات ویندوز تنظیم کرده باشی که فارسی نشون بده که هیچ و لی در باقی موارد امکان این هست که اینگلیسی نمایش بده . ----------- البته این راهی که گفته شده در بیشتر موارد بدون مشکل خواهد بود زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اگر با جی نامبر نتونستید درستش کنید، یورز پس هاست یا اف تی پی پیام خصوصی کنید تا حلش کنم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر