sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من واسه سایتم منوی آبشاری گذاشتم و در قسمت منو منوی اصلی را انتخاب کردم حالا می خوام زیر منوها به صورت خودکار نمایش داده بشه حتی مجموعه هائی که خالی هست اما نمیشه باید ور مدیریت منوها تک تک همه مجموعه و زیر مجموعه ها را اضافه کرد آیا امکانش هست که دیگه این مراحل را انجام ندم و به صورت خودکار اضافه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله دوست عزیز من به شما یک راه رو پیشنهاد میکنم برای نمایش خودکار و اضافه نکردن تکی تکی !!! داخل سایت جومینا در قسمت افزونه های منو یک ماژول معرفی شده به نام:منو ساز اتوماتیک جومینا لینک صفحه دانلود از سایت: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/menus/81-aumaticmenu-joomla-persian.html پس از نصب مجموعه و بخش های مورد نظر رو انتخاب کنید خود کار همگی نمایش داده خواهد شد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله دوست عزیز من به شما یک راه رو پیشنهاد میکنم برای نمایش خودکار و اضافه نکردن تکی تکی !!! داخل سایت جومینا در قسمت افزونه های منو یک ماژول معرفی شده به نام:منو ساز اتوماتیک جومینا لینک صفحه دانلود از سایت: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/menus/81-aumaticmenu-joomla-persian.html پس از نصب مجموعه و بخش های مورد نظر رو انتخاب کنید خود کار همگی نمایش داده خواهد شد... سلام من نصبش کردم اما شما فرمودید که بخش های مورد نظر را انتخاب کنید من موقهیتش را تنظیم کردم اما چیزی برای نمایش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 عزیز داخل مدیریت ماژول ها برید این ماژول رو پیدا و باز کنید(ویرایش ماژول) خوب سمت چپ قسمت پارامتر ها نوشته شده : سازنده منو از مطالب: دو گزینه دارد که انتخاب میکنید بخش باشه یا مجموعه وقتی انتخاب کردین از این دو حالت یکی رو....گزینه بعدی هم اسم بخش یا مجموعه رو راحت انتخاب میکنید... حال سمت راست در موقعیت ماژول....موقعیتی که دوست دارید رو منو نمایش پیدا کنه رو انتخاب و ذخیره کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 عزیز داخل مدیریت ماژول ها برید این ماژول رو پیدا و باز کنید(ویرایش ماژول) خوب سمت چپ قسمت پارامتر ها نوشته شده : سازنده منو از مطالب: دو گزینه دارد که انتخاب میکنید بخش باشه یا مجموعه وقتی انتخاب کردین از این دو حالت یکی رو....گزینه بعدی هم اسم بخش یا مجموعه رو راحت انتخاب میکنید... حال سمت راست در موقعیت ماژول....موقعیتی که دوست دارید رو منو نمایش پیدا کنه رو انتخاب و ذخیره کنید:thankyou: این تصویر ویرایش ماژول http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up5/47441185075306536207.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 نسخه جوملای شما ؟ توجه داشته باشید افزونه برای جوملا 1.5 هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 نسخه جوملای شما ؟ توجه داشته باشید افزونه برای جوملا 1.5 هستش... متاسفانه من از جوملای 2.5 استفاده میکنم در صفحه اول یک افزونه گذاشتند اما قابلیت دانلود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 من سرچی کردم برای نسخه 2.5 یکی مشابه پیدا کردم که متاسفانه رایگان نبود! احتمالا پیدا کردم براتون پیغام خصوصی میکنم تا قوانین انجمن رو نقض نکنه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر