رفتن به مطلب
shamir

مشکل در نمایش مطالب

پست های پیشنهاد شده

با سلام من در صفحه اول سایتم سمت چپ یک ماژوا گذاشتم به اسم پربیننده ترین اخبار و تنظیم کردم اوتوماتیک از مجموعه ها لینک ها را نمایش میده همینطور اسلایدشئ اون هم به این صورته مشکل اینجاس رو لینک های اخرین اخبار یا اسلایدشو بزنین خبر در یک صفحه جدید نمایش داده نمیشه در صفحه جدید باز شدن یعنی منظورم اینه من ماژول های صفحه اولم را از تونظیماتشون فقط گذاشتم صفحه اول نشون بده و در صفحه های دیگه نیاد برای همین می خوام وقتی رو لینک خبر میزنم تو صفحه ای غیر صفحه خانه باز شه که ماژول ها رو نشون نده و کل صصفه خبره باشه ولی الان در همون صفحه خانه خبرو باز میکنه لطفا راهنماییم کنین خیلی لنگم ممنون میشم جوملام 1.7 است و از قالب هم نیست مشکل با قالب پیش فرض جوملا هم این مشکل هست یکیو میشناختم این مشکلو داشت میگفت تو یک سری کد هارو تغییر داده درست شده لطفا راهنمایی کنین

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فکر کنم برای باز شدن لینک ها در یک پنجره جدیده یعنی فرقی نمی کنه اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

لینک به ارسال

خوب پس شما میخواین چه کنین؟ باید تعیین کنین که لینک های صفحه اولتون توی صفحه جدید باز بشن دیگه!

یاعلی./

لینک به ارسال

الان برای من لینکو تو صفحه خانه باز میکنه من می خوام تو خانه باز نشه تو صفحه ای دیگه بشه اون لینکی که دادین تو پنجره جدیده یعنی خبرو تو همون خانه باز میکنه ولی تو یک تب جدید من میخوام تو خانه نباشه

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...