shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من در صفحه اول سایتم سمت چپ یک ماژوا گذاشتم به اسم پربیننده ترین اخبار و تنظیم کردم اوتوماتیک از مجموعه ها لینک ها را نمایش میده همینطور اسلایدشئ اون هم به این صورته مشکل اینجاس رو لینک های اخرین اخبار یا اسلایدشو بزنین خبر در یک صفحه جدید نمایش داده نمیشه در صفحه جدید باز شدن یعنی منظورم اینه من ماژول های صفحه اولم را از تونظیماتشون فقط گذاشتم صفحه اول نشون بده و در صفحه های دیگه نیاد برای همین می خوام وقتی رو لینک خبر میزنم تو صفحه ای غیر صفحه خانه باز شه که ماژول ها رو نشون نده و کل صصفه خبره باشه ولی الان در همون صفحه خانه خبرو باز میکنه لطفا راهنماییم کنین خیلی لنگم ممنون میشم جوملام 1.7 است و از قالب هم نیست مشکل با قالب پیش فرض جوملا هم این مشکل هست یکیو میشناختم این مشکلو داشت میگفت تو یک سری کد هارو تغییر داده درست شده لطفا راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 ببینین این به کارتون میاد؟ http://forum.joomina.ir/thread-1077-post-5361.html#pid5361 یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 این فکر کنم برای باز شدن لینک ها در یک پنجره جدیده یعنی فرقی نمی کنه اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب پس شما میخواین چه کنین؟ باید تعیین کنین که لینک های صفحه اولتون توی صفحه جدید باز بشن دیگه! یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 الان برای من لینکو تو صفحه خانه باز میکنه من می خوام تو خانه باز نشه تو صفحه ای دیگه بشه اون لینکی که دادین تو پنجره جدیده یعنی خبرو تو همون خانه باز میکنه ولی تو یک تب جدید من میخوام تو خانه نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-10774.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر