rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خدمت دوستان دوستان من توی مدیریت جوملا مجموعه می سازم و فعالش میکنم اما وقتی خبری تو اون مجموعه میزارم توی صفحه اصلی نمایشش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 ميشه يكم بيشتر توضيح بدين. خبري تو مجموعه ميذارين تو صفحه اصلي نشون نميده پس كجا نشون ميده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب امیر جون مشکل منم همین هست! مجموعه رو میسازم و فعالش میکتنم!اما وقتی خبر میزاریم و این مجموعه رو انتخاب میکنیم خبر رو نمایش نمیده توی صفحه اصلی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام حالا جدا از مجموعه ، آیا مطلب رو ویژه کردی ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 اره داداش!دیگه این همه ........! داداش هم مجموعه رو میسازم و فعال میکنم و خبر رو ویژه میکنم اما توی صفحه اصلی نمایش داده نمیشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر دوست من در منو اصلی و صفحه اصلی مجموعه مورد نظرتو انتخاب کن( برای نمایش در صفحه اصلی سایت ) یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 این کار رو هم کردم اما نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 آیا مطلب دیگری دارید؟ ( برای نمایش ) اگر دارید برسی کنید که از کدام مجموعه است . با همان مجموعه یک مطلب ارسال کنید ببینید نشان میده یا نه. اگر نشد دمو سایت لطفا یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 داداشه گلم من مطلب جدید هم که میزارم نمایش نمیده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 منظورم اینه که قبل از این مشکل آیا مطلبی دارید که الان برای نمایش انتشار داده شده باشد.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 ببین داداشم من الان فقط یه مجموعه دارم که مشکلی نداره!امرزو یه مجموعه دیگه اضافه کردم و فعالشم کردم اما توی این دومیه مطلب که میزارم توی سایت نمایش داده نمیشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب ببین میگه میشه تو یک مجموعه نشون بده و تو مجموعه ای که تازه ساختی نشون نده! احتمالا یک جا از کارت میلنگه دوباره کارت رو چک کن یا یه مجموعه دیگه اصولی درست کن و مطلب رو ویژه کن. حتما مجموعه مورد نظر رو در منو اصلی و صفحه اصلی انتخاب کن. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام رضا جان من مشکلت رو بررسی کردم ایراد کار اینجا بود که تو تنظیمات منوی اصلی فقط یه مجموعه رو انتخاب کرده بودی . برای همین هم تو صفحه اصلی مطالب ویژه شده همون یه مجموعه نمایش داده میشد من نمایش مجموعه ها رو روی تمامی مجموعه ها تنظیم کردم . مجموعه هایی که میخوای نشون داده نش رو منتشر نشده کن یا مطالبشون رو الان دیگه مشکل حل شده اون پست هایی هم که بصورت تستی وارد کردی منتشر نشده یا حذفشون کن موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنونم ازت! وقتی میگم یه دونه هستی نگو نه داداش!به خدا اخرشی مصطفی!حقت اینه به جای اینکه مشکی باشی یا قرمز باشی یا سبز! دستت طلا مصطفی عزیز! دوست دارم در حد بی نهایت:thankyou::heart::heart::heart::heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر