احسان 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من میخوام لینک "دیدگاه شما" که پایین هر مطلب در صفحه اصلی یا بلاگ مجموعه در کنار ادامه مطلب وجود داره رو حذف کنم. چطوریه؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام این کار رو باید در قسمت تنظیمات کامپونت انجام بدید قسمت سطوح دسترسی پیکربندی سطوح دسترسی گروه کاربری: Unregistered اونجا میتونید فعال یا غیر فعالش کنید موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 اون قسمت رو گشتم اما گزینه "دیدگاه شما" یا شبیه آن وجود نداشت. ببینید من نمیخوام قسمت نظر دهی رو غیر فعال کنم فقط میخوام اون قسمت نباشه:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز من نمیدونم که شما دارید از کامپونتی استفاده می کنید اگر از جی کامنت دارید استفاده میکنید میتونید به کامپونت جی کامنت مراجعه و به قسمت تنظیمات بروید و در قسمت تنظیمات نمایش در فرم نظرات گزینه پیشفرض رو روی ( پنهان تنظیم کنید ) با این کار در صورت فرم رو به شما نشون میده که روی کلمه افزودن نظر کلید کنید امیدوارم که تونسته باشم که کمکتون کنم:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام چند راه وجود داره: 1: زمانی که مطلب اضافه می کنید دکمه جی کامنت غیر فعال که در زیر صفحه ایجاد مطلب وجود داره رو بزنید 2:انتخاب مجموعه رو از خود تنظیمات جی کامنت از حالت انتخالب در بیارید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب اقای محمد حسین اگر ایشون این دو کار رو انجام بدن کلا افزودن نظرو رو برای مطلبشون از دست میدن در صورتی که ایشون گفتن من نمیخوام قسمت نظر دهی رو غیر فعال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با تشکر از همه دوستان مشکل حل شد.تو قسمت پلاگین ها بود!:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر