hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من جدید به مشکل عجیب زیاد بر می خورم نمی دونم چرا:dodgy: الان یک سایت دارم امروز دیدم که سایتم 1 مطلب داره اون مطلب را 2 تا نمایش می ده یعنی دو تا عین هم چرا؟ سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 آقا اسپم هم بدیم مشکلی حل نمیشه؟ یعنی این سوال من این قدر سخته؟ :huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من صبور باشید اگر کسی راه حل مشکل شما را بداند حتما کمکتون خواهد کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام معمولا خود جوملا این اجازه را نمیده که دو یا چند مطلب با یک عنوان ذخیره شوند شما ابتدا در قسمت مدیریت مطالب بررسی کنید که مطلب دوم و یا کپی شده وجود داره یا نه از دیتابیستون بک آپ بگیرید و یکبار Repair و Optimize کنید تو جدول مربوط به مطالب که content میباشد مطلب اضافی را حذف کنید مجددا یه مطلب ایجاد کنید و نتیجه را تست کنید در ضمن قبل از این کارها با یه قالب دیگه هم تست کنید . ممکنه ایراد از کدنویسی قالب هم باشه روشهای فوق را انجام بدید ، در صورتی که نتیجه نگرفتید در همین تاپیک پیگیر باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام آقا تست کردم حتی یک قالب دیگر تست کردم جواب نداد یک بسته نصبی جوملا را اکسترکت کردم بازم درست نشد دیتابیس را ریپر کردم درست نشد در دیتابیس فقط یک مطلب است یک مطلب تست هم زدم درست نشد خواهش می کنم دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام والا من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اگه افزونه خاصی نصب کردید غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیر هیچ افزونه ای خاصی نصب نیست دیگر مدیران نظری ندارند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر