ramtin535 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ما یک بسته آسان نصب از جوملا آرت نصب کردیم این سایت در بدو شروع هیچ مشکلی نداره ولی بعد از اینکه منو ها رو پاک کردیم و منو جدید ساختیم به این مشکل برخوردیم که روی مطالب که کلیک میکنیم در سایت باز نمیشن یعنی اینکه مطالبی که در صفحه اول نمایش داده میشه و به صورت لینک هست را بعد از کلیک روی اون فقط صفحه لود میشه و دوباره همون صفه اصلی رو نشون میده بعد از پاک کردن منو ها و تعویض دیتا بیس این مشکل حل شد ولی مجددا به این مشکل برخوردیم آدرس ها رو حتی از طریق آدرس دهی مستقیم هم نمیشه باز کرد مثال mysite/component/content/article/??? میخواستم بدونم راه حل چیه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. مشکل دوستمون حل شد!!!! دوستمون اطلاعاتشونو برای من فرستادند و من برسی کردم (البته با گرفتن کمک از آقای دفاعی عزیز) متوجه شدیم که دوستمون برای منو ها ، نوع منو انتخاب نمی کردند (مثل مطلب ، مجموعه و..) برای همین این مشکل برایشان پیش آمده بود که رفع شد. این هم یک تجربه ی شخصی از ما برای شما: اینکه همیشه وقتی یک آیتم منو می سازید ، حتما نوع منو را انتخاب کنید و روی ناشناس نگذارید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر