sim 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من یک منو ایجاد کرده ام که در آن مطالب یک مجموعه را به صورت بلاگ برایم نمایش دهد وهمین طور خلاصه مطالب « خلاصه مطالب یک خط بیشتر نیست » ولی مطالب با هم خیلی فاصله دارند چگونه آن ها را به هم نزدیک کنم تا فاصله یک مطلب با مطلب بالا و پائینش کم شود آیا css را باید ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام احتمالا این مورد باید توسط ویرایش سی اس اس قالبتون برطرف بشه پس لطفا دموی انلاین بذارید تا بررسی بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sim 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 روی لوکال دارم کار می کنم میشه بگید کدوم قسمت از css رو باید ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما باید دموی آنلاینی از قالب برای ما بگذارید تا ما بتوانیم بگید کجا را در فایل های css تغییر دهید. شما سایتتان را روی یک هاست (اگر فعلا هاست نخردید می توانید از هاست رایگان استفاده کنید) بارگزاری کنید و آدرسش را اینتجا بگذارید تا برسی کنیم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر