BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من سایتمو رو لوکال هاست بالا آوردم بعد منتقل کردم اینترنت... همه فایلها منتقل شده! آدرس پوشه ها و ... رو هم درست وارد کردم وقتی وارد مدیریت میشم همه چیز مرتب و درسته و کار میکنه اما به محض اینکه رو تنظیمات کلی یا (تنظیمات اصلی) کلیک میکنم اون قسمت با یه شکل عجیب بالا میاد بدون اینکه هیدر و منوها و فوتر رو شامل بشه، فایل سی اس اس و اینا هم لود نمیشه انگار!! اینم یه عکس از اون محیط ممنون میشم اگر که راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست! :heart: یاعلی چون سایز عکس کوچیک شد اینجا لینکشو میزارم: مشاهده عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام یک پک جدید رو داخل دارکتوری فعی جوملا انزیپ کنید و دارکتوری اینیستال رو پاک کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 راه دیگه ای نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام یک پک جدید رو داخل دارکتوری فعی جوملا انزیپ کنید و دارکتوری اینیستال رو پاک کنید زندگیتان سپید با اینکار مشکلی برای جوملاتون پیش نمیاد! یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 آخه بعضی از فایلهای خود هسته رو هم دستکاری کردم الان یادمم نیست دقیقا کدوما بودن!... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام همین کاری که عرض کردم رو انجام بدن زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام همین کاری که عرض کردم رو انجام بدن زندگیتان سپید کاری رو که فرمودید انجام دادم اما فایده ای نداشت هنوز صفحه به همان صورت ظاهر میشه!! ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. احتمالا تداخل پلاگین دارید. پلاگین ها را یکی یکی غیر فعال کنید تا ببینید کدام مشکل دارند. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. احتمالا تداخل پلاگین دارید. پلاگین ها را یکی یکی غیر فعال کنید تا ببینید کدام مشکل دارند. یا علی ضمن تشکر از پاسخ :heart: این راه رو هم رفتم ولی باز به همان صورت هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 خواهش می کنم. شما اطلاعات ورود به ادمین جوملا + اطلاعات هاست + لینک این تاپیک را پ خ کنید تا برسی کنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 ضمن تشکر از همه دوستان بابت راهنماییاشون:thankyou: اما هیچکدوم از راهها جوابگو نبود، یعنی نه اکسترکت یه جوملای سالم، نه فعال غیر فعال کردن پلاگینها و ... راهی که من با مطالعه این پست از فاروم جوملا به این نتیجه رسیدم که با این 3 راه میشه این مشکل رو حل کرد: 1. اگر در مسیر زیر فایلهایی به این نامهای (mssql.php,mssql2000.php,oracle.php) دیدید حذف نمایید Your Joomla Root/libraries/joomla/database/database 2. اگر در همان مسیر این فایل رو دیدید باز حذف کنید: php.ini 3. اگر دیتابیستون MY SQL هست و موقع نصب هم MYSQL زدید این فایلها رو باز در همان مسیر پاک کنید : mysqli.php mysqliexporter.php mysqliimporter.php mysqliquery.php sqlazure.php sqlazurequery.php sqlsrv.php sqlsrvquery.php افرادی که این مشکل رو داشتند با حذف کردن این فایلها که معلوم نیست از کجا میاد مشکلشون حل شده و اما چی میشه که اینجور میشه باز مشخص نیست!:afro::cool: یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر