abedini 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خدمت کلیه دوستان بنده از ماژوا mod_PlimunNivoSlider_Joominabest_J1-5 برای اسلاید و سایتم استفاده می کنم ولی وقتی این اسلایدشو فعال می شه متن هایی که می نویسم راست به چپ نشون داده می شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام تداخل قبلا در این باره بحث شده سرچ نید. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 من این افزونه رو استفاده نکردم ولی اگه از جومینا گرفتین باید راست چین و بهینه باشه. شما روی یه قالب دیگه هم تست کنین ببینین این مشکل رو داره یا نه؟ چون احتمال داره از قالبتون باشه. و لطفا لینک افزونه رو هم بزارین تا من هم تست کنم که اگه مشکل ماژول هست درستش کنم براتون، البته خودتون هم css ماژول رو یه نگاهی بندازین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام این اولین باری نیست که میبینم یه نفر از این ماژول استفاده کرده و چینش متن قالب تغییر کرده با اینکه استفاده از این افزونه این مشکل رو بوجود میاره ولی ربطی به کدهای افزونه نداره این مشکل فقط با تغییر در کدهای css قالب قابل حله شما لطف کنید و دموی آنلاین بدید تا بگم چی کار کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام این اولین باری نیست که میبینم یه نفر از این ماژول استفاده کرده و چینش متن قالب تغییر کرده با اینکه استفاده از این افزونه این مشکل رو بوجود میاره ولی ربطی به کدهای افزونه نداره این مشکل فقط با تغییر در کدهای css قالب قابل حله شما لطف کنید و دموی آنلاین بدید تا بگم چی کار کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): www.nasle4.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من الان که سایت رو دیدم ، مشکلی نبود ظاهرا" مشکل را حل کردند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل حل شده!! فکر کنم البته چون توی سایت مشکلی نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر