kianesfahan 7 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود . من از این پلاگین جومینا استفاده می کنم . طبق سایت جومینا من همان کد هایی که گفته در مطالب قرار میدم اما چیزی نمایش نمیده !! پلاگین فعال هست . کد ها را هم به صورت Html و هم بدون Html میذارم . یعنی هم هم مطالب را در حالت Html قرار میدم هم به صورت عادی کد را قرار میدم فایده ای نداره !!! دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید ؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما اگر به همین صورت استفاده کرده باشید امکان نداره مشکلی باشه یکبار دیگر امتحان کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود . متاسفانه هنوز مشکل وجود داره !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام با کدام ادیتور تست کردید؟؟ با ادیتور tiny ?? با ادیتور پیشفرض تست کنید یا اینکه یک ادیتور دیگر نصب کنید و با آن هم تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام قبلا بحث شده دوست گلم : http://forum.joomina.ir/thread-9957.html با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر