shimpet 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بر همه دوستان با اینکه قالب های من مورد توجه و دانلود خوبی قرار گرفته ولی دوستان کم لطفی می کنن و نظر نمی دن تا دلگرم تر بشم. این هم یک قالب جدید کاری از خودم دانلود قالب انشا الله نظر یادتون نمیره 4 واکنش ها : topmihan، mylove_iman، hamrah و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام فقط میشه گفت ""بسیار علی"" انشاالله که تمام تنظیماتش مثل ظاهرش بی عیب و نقص باشه. دستت درد نکنه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز شاید این پست من بی ربط باشه به قالبی که داشتید و زحمت کشیدید ولی یه نکته ای رو از روی برادری و دوستی خدمت شما دوست عزیز می ګم ببینید این که شما با چند تا نظر دلګرم بشید ممکنه با چند نظر هم دلسرد بشید به نظر من عامل دلګرمی شما باید پیشرفتتون باشه تا نظر دیګران این جمله ای که خدمتتون ګفتم رو بارها تجربه کردم و خودم هم از صحبت های آقای تهرانی استفاده کردم بارها کمک ام کردند و شاید بګم آروم کردند بنده رو که همینجا ازشون کمال تشکر رو دارم .واقعا همیشه کسایی هستند که می خوان ادم رو تخریب کنند . امید ات به خدا باشه . قالب جالبی طراحی کردید امید وارم حضورتون در انجمن بیشتر و پیشترفتتون نمایان تر از پیشتر باشه . موفق باشید در پناه حق :thankyou::afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خسته نباشید اگه امکان داره راهنمای منوهارا هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوس عزیز در پست قبلی همه که داده بودید عرض کردم / چه راهنمایی میخوایین ؟ @ از ارسال سوال های تکرای خوداری کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوس عزیز در پست قبلی همه که داده بودید عرض کردم / چه راهنمایی میخوایین ؟ @ از ارسال سوال های تکرای خوداری کنید . زندگیتان سپید دوست عزیز اون سوال برای اون قالب بود و این سوال برای این قالب من راهنمای موقعیت ماژول ها در قالب را می خوام مثل http://www.pic1.iran-forum.ir/viewer.php?file=22795714725731934151.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خوب این یک سوال کلی هست به یم گالب هم محدود نمیشه برای دیدن موقعیت ها جلو ادرس سایت خود بنویسید. ?tp=1 زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام تکمیل حرفای آقای شمسی باید بگم که چون در جوملا 2.5 کار میکنی ، قبلش باید در مدیریت قالب --> تنظیمات > نمایش موقعیت قالب رو فعال کنی بعد از نصب قالب در انتهای ادرس سایتت tp=1? قرار بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز ، برای تشکر از دکمه سپاس که به همین منظور تعبیه شده استفاده کنید و از ایجاد پست صرفا فقط به خاطر تشکر کردن جدا" خودداری فرمایید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shabany 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با عرض سلام و خسته نباشید. من که شخصا از این طرح خیلی خوشم اومد ولی امیدوارم کاراییش هم خوب باشه. بسیار ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 سلام.عزیز قالب زیبای است چگونه عکس اول آن را تغیر دهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام منظور کدام عسک است؟ عکس ها معمولا در پوشه template قالب مورد نظر است یا در پوشه images دنبالش بگردید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 عکس ماشین اول قالب را گفتم مهندس قالب واقعا قشنگ است. چگونه تغیر بدم عکس اول و عکسهای ماشینی که پلو نوشته ها و مطالب میاد. مهندس همین قالب را برام نصبت به کارم تغیرات بدی هزینه دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام عکس اون هدر( ماشین ) رو میتونید در پوشه images تغیر بدید تغیرات هم بستگی داره چه تغیراتی باشه تغیرات ساده باشند راهنمایی میکنیم که نیازی به پرداخت پول نباشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 مهندس یا چه دستوراتی آمدند هرچی گشتم چیزی به نظرم نخورد؟ تغیرات عکس اول و عکسهای کوچک ماشین را برداشته وگزینه های بالا ی قالب نبود ؟مهندس یک راهنمایی بفرمایید با شکل و کداش؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام ممکن هست کمی واضح تر بیان کنید؟ واقعیت متوجه منظور شما نشدم نکته: عکسی که ویرایشش کردید رو حتما با همون اسم+با همون ابعاد ذخیره کنید تا به مشکل برنخورید موفق باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 سلام. مهندس جان من میخواهم عکس بزرگ اول قالب را عوض کنم و اندازه عکس را نمیدانم چند در چند است که بخواهم آپلود کنم؟ مهندس نمیدانم دستوراتش کجا و با چه اسمی است که بخواهم عوضش کنم؟ lمهندس لطفا وارد سایتم بشین www.raad21.ir میبینید دکمه هایی همچون (ارتباط با ما و ....)نیست چگونه باید بیارمشان؟ مهندس عکس های کوچک را که شکل ماشین هست چگونه تغیر بدم؟ ممنون.ببخشید وقتدان را میگیرم.یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلامی مجدد از پس گفتید مهندس داشت باورمون میشد مهندسیم بزرگوار برای تغیر عکس هدر،این عکس باید ویرایش بشه http://www.raad21.ir/templates/simorgh/images/header.jpg'>http://www.raad21.ir/templates/simorgh/images/header.jpg به پوشه image قالب برید و عکس header.jpg رو تغیر بدید... ابعادش رو هم میتونید توی فتوشاپ بدست بیارید الان طول و عرض این عکس بدین شکل هست: 300*942 لطفا وارد سایتم بشین http://www.raad21.ir میبینید دکمه هایی همچون (ارتباط با ما و ....)نیست چگونه باید بیارمشان؟ منوی خودتون رو تو موقعیت منتشر کنید منو ها خود به خود ایجاد میشه. کد های مربوط به هدر در فایل template.css در خط 406 هست. ما بقی عکس ها نیز داخل پوشه تصاویر قالب هستند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 مهندس جان ممنون میرم یخته ورمیرم بهش به بینم درست میشد که ماهم مهندس بشیم.یاحقhttp://forum.joomina.ir/images/shekl/002.gif مهندس این قالب را با چه نرم افزاری طراحی کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام نرم افزار بسیار خوب و کارآمد برای طراحی قالب " آرتیستر " می باشد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 سلام مهندس. مهندس جان آموزش کاملش را داری؟ مهندس چگونه قالب را فارسیش کردیند؟ مهندس میخام گزینه های همچون فیسبوک و .... را که عکسشان در قالب است حذف کنم چکار کنم دستوراتشان کجا و خط چندم است؟ مهندس کد آمار سایت را نداری میخام بگدارم جای فیسبوک و... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام سوال جدید در تاپیک جدید لطفا جواب سوال های این پست تون رو میدم ولی برای سوال جدید باید در تاپیک جدید قرار بدید درباره فارسی سازی باید بگم که خود آرتیستر از rtl پشتیبانی میکنه این لینک هم ببینید : http://forum.joomina.ir/thread-3379.html درباره آموزش که دیگه آموزش نمی خواد در هر منو آیتم و بخش مورد نظر رو انتخاب میکنی ولی با این حال در گوگل جستجو کنید آموزش هایی موجوده کد آمار سایت هم به سایت webgozar رفته ثبت نام کنید و کد آماردهی رو بگیرید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام این قالب رو shimpet عزیز درست کردند که اگر اشتباه نکرده باشم با آرتیستر زدند. البته نرم افزاری که آقا محمد معرفی کردند بی شک یکی از بهترین هاست. ولی پیشنهاد میکنم خودتون اقدام به ساختن قالب به صورت دستی کنید.آموزش ها توی نت موجود هست(جست و جو کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در دی 91 سلام مهندس.تاپیک جدید را آدرسش را میخام. مهندس کد آمار سایت را گرفتم کجا بریزمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر