vahidkar20 5 ارسال شده در مهر 89 سلام به بروبچ خوب جومینا من یه فرم ساز میخوام که بعد از ارسال اطلاعات یه کد رهگیری بده به کاربر و ما هم بتونیم از طریق کد رهگیری اطلاعات را تو پنل مدیریت ببینیم کسی چیزی سراغ داره؟ آرت فرم و Rsform را امتحان کر دم. نداشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 rsform این امکان رو داره. در ضمن کد رهگیری الان فقط به یه موضوع برای کلاس گذاشتن طراحان وب تبدیل شده.و الا ماهیت و حسن کد رهگیری اینه که منحصر بفرده و هرکس فقط یه کد رهگیری داره. حالا شما می تونی از فیلد کد ملی هم همین استفاده رو بکنی.کارت هم راه میفته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در مهر 89 ممکنه بگین کدوم قسمت آر اس فرم میتونم این قابلیت را فعال کنم.؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 اینو که می گم ماله rsform pro هست برو و یک فیلد support ticket درست کن می تونی براش تعریف کنی که عددی باشه یا از حروف یا هم از هر دو موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در مهر 89 سلام محمد جان. اولا بابت راهنمایی ممنون. پیداش کردم ولی فقط تو قسمت مدیریت نمایش میده و به کاربر نمایش نمیده موقع ثبت فرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 ببینید ماهیت این کد اینه که کاربر یه سری اطلاعات رو تو فرم بده و بعد از ثبت فرمش یه کد سیستم بهش بده.پس نباید انتظار داشته باشید وقتی می خواد فرم پر کنه بهش نشون داده بشه. اگه تو قسمت manage submition نگاه کنید می بینید که کد رهگیری براش درست شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در مهر 89 بله کد درست میشه. ولی اصولا کد رهگیری را خود مشتری هم باید ببینه. اگر نه معنی نداره. من که اطلاعات تو پنل مدیریت جلوم هست. ولی کد رهگیری را باید مشتری ببینه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 برای کد رهگیری یک سیستم پشتیبانی هست که انفاقا من و محمد رزاقی با هم فارسیش کردیم این سیستم از نظر کارایی بینظیره و rssticket هم در مقابلش عددی نیست منتظر یک موقعیتی هستم تا به مناسبتی در جومینا منتشرش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 با تشکر از آقای امیر تهرانی امیر جان رو Rsform من گفته بودم. در ضمن اگه اطلاعاتی رو که تو فرم براتون فرستاده رو براش ایمیل کنی می تونی شماره تیکت رو هم بفرستی. موفق باشید. البته rsform rev30 به بعد یه پلاگین داره که می تونید اطلاعات فرمتون رو تو کانتنت هم بیارید ولی من باهاش کار نکردم و تجربه ای تو این زمینه ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 بلاخره این فرم ساز با قابلیت کد پیگیری آماده شد یا نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز اگر افزونه ای نیاز داری یه مقدار هم خودت تلاش کن دنبالش بگرد و جستجو کن . درضمن پاسخت توی چند تا پست قبل داده شده . سعی کن در درج مطالب در انجمن هایی که عضوی لحن طلبکارانه نداشته باشی . اینجوری زودتر به نتیجه می رسی . اینجوری دیگران بیشتر رغبت می کنند جواب بدن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیر ،من فکر میکنم که شما در حالت عصبانیت پست منو خوندی وگرنه جمله من سوالی بوده و هیچ لحن طلبکارنه نداشت.در ضمن من جوابی رو در این مورد ندیدم اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Wisdom 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شما می تونی از jform هم استفاده کنی این فرم ساز فارسی شده و با css بهینه شده برای زبان فارسی موجود است به شما و به کاربر یک عدد رندوم منحصر به فرد داده می شود که با آن می توانید فرم های خود را پیگیری نمائید فقط مشکل آن این است که بعد از ارسال فرم این عدد رندوم که همان کدرهگیری و پیگیری از نظر ما باشد به کاربر نمایش داده نمی شود و فقط می توان از طریق تنظیمات کاری کرد که این محتویات کل فرم ارسالی از سوی کاربر به خودش ایمیل شود که این عدد رندوم که همان کدرهگیری و پیگیری از نظر ما باشد برای او ارسال می شود به عبارت کلی کد رهگیری بعد از ارسال فرم نمایش داده نمی شود و فقط می توان برای کاربر ایمیل شود شما نیز در پنل مدیریت به این عدد رندوم دسترسی دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شما می تونی از jform هم استفاده کنی این فرم ساز فارسی شده و با css بهینه شده برای زبان فارسی موجود است به شما و به کاربر یک عدد رندوم منحصر به فرد داده می شود که با آن می توانید فرم های خود را پیگیری نمائید فقط مشکل آن این است که بعد از ارسال فرم این عدد رندوم که همان کدرهگیری و پیگیری از نظر ما باشد به کاربر نمایش داده نمی شود و فقط می توان از طریق تنظیمات کاری کرد که این محتویات کل فرم ارسالی از سوی کاربر به خودش ایمیل شود که این عدد رندوم که همان کدرهگیری و پیگیری از نظر ما باشد برای او ارسال می شود به عبارت کلی کد رهگیری بعد از ارسال فرم نمایش داده نمی شود و فقط می توان برای کاربر ایمیل شود شما نیز در پنل مدیریت به این عدد رندوم دسترسی دارید دوست عزيز ميشه لينك آخرين نسخشو بذاريد؟با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست من ، این کد پیگیری در rsForm هم موجود هست ولی من میخواستم بدونم که چطوری میشه توسط کد پیگیری ، کاربر اطلاعاتشو ویرایش کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در اردیبهشت 90 در مورد jform اگر پر کننده فرم از اعضای سایت باشه شما با انتخاب نوع فرم به عنوان پروفایل این امکان رو براش فراهم میکنید که با وارد شدن به سایت با نام کاربری خودش و مراجعه مجدد به همون فرم از همونجائی که دفعه اول پر کرده بود ، اطلاعاتش رو ویرایش کنه. فقط با انتخاب نوع فرم به عنوان پرو فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر