shigri20 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام توی سایتم یکی از افزونه ها اخطار داد arning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'images/stories/slideshow/majlis-e-ulama-shia-europe_thumb.jpg' for writing: Permission denied in /home/zzz/public_html/modules/mod_news_show_sp1/class.spThumbnail.php on line 124 همه ی راه ها رو چک کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم افزونه رو پاک کردم و خواستم افزونه ای دیگر نصب کنم ولی همون خطای اف تی پی و عدم توانایی انتقال فایل و ایجاد فولدر و غیره رو داد بازم چک کردم و دیدم مشکلی توی تنظیمات فایل تنظیمات جوملا نیست، خواستم سایت رو روی حالت آف لاین بزارم که این اخطار رو داد arning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'images/stories/slideshow/majlis-e-ulama-shia-europe_thumb.jpg' for writing: Permission denied in /home/mubarak/public_html/modules/mod_news_show_sp1/class.spThumbnail.php on line 124 توی یکی دوتا از سایتای دوستان که از این سرور گرفتند هم چک کردم درست همین مشکل من رو دارند به نظرم مشکل از سرور میاد ولی نمی دونم چه مشکلی هست بهشون می گم متوجه نمی شن کسی می تونه بگه مشکل از کجاست چون جومینا خودش هاست داره این مشکل رو اینجا مطرح کردم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. این مشکلات همش به خاطر کانفیگ و تنظیم نبودن سرور هاست شما با جوملاست. شما باید به مدیر سرور بگید که سطوح دسترسی را برای فایل های جوملا تنظیم کند. کلا عیب از هاست است و این ارور ها را که به مدیر سرور گزارش دهید ، خودش متوجه می شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام فکر کنم به احتمال زیاد این خطاها مربوط به نصب نبودن GD Library روی سرورتون هست بهتره این مورد رو از ادمین سرورتون سوال کنید و ازشون بخواهید که GD Library را براتون نصب کنند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر