mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من در سایت قبلی از جوملا 1.5 ستفاده میکردم حالا سایت جدی رو با جوملا 2.5 ساختم از جداول jos_categories jos_content jos_content_frontpage jos_content_rating jos_sections بکاپ گرفتم و در سایت جدید وارد کردم پیشوند جداول هم یکی کردم ولی مطالب و بخش ها در جوملا 2.5 وارد نمیشوند؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید این کار رو انجام دهید : http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/public-learning/486-migratefromjoomla115tojoomla25.html با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام مشکل من این است که به مدیریت سایتم دسترسی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام مگه سایت مال خودتون نیست ؟ اگه هست میتونید از طریق phpmyadmin یه کاربر ادمین بسازید . قبلا آموزش ایجاد کاربر ادمین داده شده . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر