blazhel 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 به نام خداقالب اردیبهشت کاملا فارسی برای نسخه 2.5کاری از گروه طراحی مدرن وبطراحي شده 100% cssکاملا بهینه شدهسازگار با تمام مرور گر هاشرطی سازی تمام موقعیت هاکلاس ماژول برای منو راستسرعت بار گذاری بالاموقعیت های مناسب و کاملو ....دانلود قالبدر طراحی قالب از تکنولوزی DIV استفاده شده است که هر چه بیشتر قالب را منطبق با موتور های جستجو مینماید 5 واکنش ها : vahid62، Hadi290، ARTAK و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من نصبش کردم خیلی عالیه هم سبکه هم شیکه هم اینکه برای همه کاری میشه ازش استفاده کرد آیا میشه منوی بالاش را به منوی آبشاری تبدیل کرد چطور میشه 1 واکنش ها : ARTAK نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من نصبش کردم خیلی عالیه هم سبکه هم شیکه هم اینکه برای همه کاری میشه ازش استفاده کرد آیا میشه منوی بالاش را به منوی آبشاری تبدیل کرد چطور میشه با سلام دوست من این کار را با زیر منو کردن چند منو میشه انجام داد. اگر نشد از افزونه هایی که این کار رو انجام میدن کمک بگیر. تو نت هست. یا حق 1 واکنش ها : milad123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdia 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من میخوام توی این قالب مطالب صفحه اول با ماژول گلوبال نیوز باشه موقعیت مطالب اصلی کامپوننت هست ولی موقعیتی نداره که بتونم استفاده کنم میخوام موقعیت زیر کامپوننت درست کنم نمیدونم کدو باید دقیق کجا قرار بدم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در خصوص اضافه کردن موقعیت در قالب بارها بحث شده و نیاز به کمی جستجوست... لطفا ابتدا جستجو کنید... با آرزوی موفقیت 1 واکنش ها : rezaaaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdia 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز من گفتم نمیدونم موقعیتو زیر کدوم کد باید اضافه کنم بازم ممنون یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 در فایل templateDetails.xml در قسمت positions کد زیر را اضافه کنید: glob حالا در فایل index.php وارد بشوید و در زیر این کد: کد زیر را اضافه نمائید: خب حالا نوبت به ظاهرش میرسه که شما آن را در css مشخص کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز عرض منو سمت راست چه جوری کمتر میشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. شما باید در css ، عرض را کم و زیاد کنید. لطفا آدرس سایتتان را بگذارید تا من یا دوستان بگیم کجا را چه تغییری دهید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 مهدی جان میخوام ببینم که عرض راستش چه جوری کم میشه! من سایتم قالبش چیز دیگه ای هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 مهدی جان میخوام ببینم که عرض راستش چه جوری کم میشه! من سایتم قالبش چیز دیگه ای هست! با سلام دوست عزیز برای این کار باید با css و کمکی هم id , class اشنا باشید . چون برای هر قالب تنضیماتو کد های اختصاصی نوشته میشه و اینطوری نیست که کدها ثابت باشند . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blazhel 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز برای کم کردن عرض ستون راست هم باید در css تغییراتی داده شود وهم تغراتی در عکس ها داده شود آدرس سایتون رو بگذارید ودقیقا تا بهتر راهنمایی بشه وبگید می خواید چقدر بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 بفرما دوئست عزیز http://www.perspolis-viva.com/ فقط یه کم زود راهنماییم کن!ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 داداشم خودم فهمیدم!ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در خرداد 91 با تشکر از زحمات شما من قالبو نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه ساعت بروز نمی باشد تقریبا شش ساعتی عقبه باید چه کار کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 برای ساعت ما این منابع را داریم: 1.سرور 2.کلاینت یا کاربر پس ساعت کامپیوتر خودتون را تنظیم کنید و به کنترل پنل مدیریت- وب سایت> تنظیمات کلی> سرور> زمان منطقه ای سایت رفته و بر روی Asia- Tehran تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در خرداد 91 برای ساعت ما این منابع را داریم: 1.سرور 2.کلاینت یا کاربر پس ساعت کامپیوتر خودتون را تنظیم کنید و به کنترل پنل مدیریت- وب سایت> تنظیمات کلی> سرور> زمان منطقه ای سایت رفته و بر روی Asia- Tehran تنظیم کنید آقای موذنی هم سرور رو تهران گذاشتم هم ساعت سیستمم هم تنظمیه ولی باز ساعت شش ساعت عقبه راه حل دیگه ای نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 کد ساعتتون الان چی هست؟ میتونید توی ایندکس قالب به اینصورت بگذارید: <?php echo date(' G:i',9120+time())?> <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> که به اینصورت نمایش داده میشه: ساعت + روز هفته, روز+ ماه + سال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shoueib 3 ارسال شده در خرداد 91 برای ساعت ما این منابع را داریم: 1.سرور 2.کلاینت یا کاربر پس ساعت کامپیوتر خودتون را تنظیم کنید و به کنترل پنل مدیریت- وب سایت> تنظیمات کلی> سرور> زمان منطقه ای سایت رفته و بر روی Asia- Tehran تنظیم کنید آقای موذنی هم سرور رو تهران گذاشتم هم ساعت سیستمم هم تنظمیه ولی باز ساعت شش ساعت عقبه راه حل دیگه ای نیست؟ سلام . منم این مشکل را داشتم. برای تغییر ساعت به خط 60 فایل ایندکس قالب مراجعه کنید. <?php echo date(' G:i',9120+time())?> <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> [/code] عدد 9120 را آنقدر تغیر دهید تا ساعت تنظیم شود. اگه هم ساعت نخواستی کل کد مربوط به ساعت را پاک کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در خرداد 91 کد ساعتتون الان چی هست؟ میتونید توی ایندکس قالب به اینصورت بگذارید: <?php echo date(' G:i',9120+time())?> <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> که به اینصورت نمایش داده میشه: ساعت + روز هفته' date=' روز+ ماه + سال [/quote'] دقیقا همونه الان رو لوکال هاست مشکل نداره ولی رو هاست یوهاستینگ بازهم ساعت عقبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blazhel 12 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما باید عدد 9120 رو در خط 60 فایل ایندکس قالب خود تغییر داده تا به نتیجه مطلوب برسید با زیاد یا کم کردن این عدد به تایم مورد نظر برسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما باید عدد 9120 رو در خط 60 فایل ایندکس قالب خود تغییر داده تا به نتیجه مطلوب برسید با زیاد یا کم کردن این عدد به تایم مورد نظر برسید لطف کرددی خودم هم همینکارو کردم ، تا جایی فکر کنم این عدد اختلاف زمان بر حسب ثانیه می باشد یعنی برای ایران باید عدد 12600 که معادل +3:30 می باشد قرار داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blazhel 12 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما باید مقدار تایم که کم یا زیاد دارید رو بر حسب ثانیه از اون عدد اضافه یا کم کنید که به مقدار مورد نظر برسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiana 0 ارسال شده در تیر 91 به نام خدا قالب اردیبهشت کاملا فارسی برای نسخه 2.5 کاری از گروه طراحی مدرن وب طراحي شده 100% css کاملا بهینه شده سازگار با تمام مرور گر ها شرطی سازی تمام موقعیت ها کلاس ماژول برای منو راست سرعت بار گذاری بالا موقعیت های مناسب و کامل و .... دموی انلاین دانلود قالب رمز فایل : www.joomina.ir در طراحی قالب از تکنولوزی DIV استفاده شده است که هر چه بیشتر قالب را منطبق با موتور های جستجو مینماید با سلامو تشکر از این قالب زیبا ام میخواستم بپرسم که من این قالب رو نصب کردم اما این 2 تا خطا رو میده: Notice: Use of undefined constant mw_nright - assumed 'mw_nright' in D:\wamp\www\kiana.changizi\templates\ordibehesht\index.php on line 45 Notice: Use of undefined constant mw_yright - assumed 'mw_yright' in D:\wamp\www\kiana.changizi\templates\ordibehesht\index.php on line 17 میشه بهم بگید که چه جوری می تونم برطرفش کنم؟ممنون میشم...موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام لینک زیر را ببینید . در این لینک اینطور که توضیح داده شده با گذاشتن علامتهای کوتیشن مشکل حل شده شما هم خطوط مورد نظر رو بررسی کنید . خطوط 45 و 17 فایلی که در ارور بالا مشخصه http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=309221 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر