xz_amir 0 ارسال شده در فروردین 91 یه اشتباه کردم و افرونه بر روز رسانی این جومینا رو که اسمشو گذاشته 2 . 5. 4 نصب کردم سایتم به کل نابود شد اینم آدرسش http://www.khatereha.org چی کار کنم حالا .............................................................؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در فروردین 91 از هاستینگ ات می تونی درخواست کنی ، بکاپ سایت رو بر گردونه به دیروز و یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز اصلا این لحن صحبت درست نیست!ما همه اینجا هستیم که به هم کمک کنیم و از هم چیز یاد بگیریم!اما نه اینجوری!صبر کنید اساتید شما رو راهنمایی میکنن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xz_amir 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز اصلا این لحن صحبت درست نیست!ما همه اینجا هستیم که به هم کمک کنیم و از هم چیز یاد بگیریم!اما نه اینجوری!صبر کنید اساتید شما رو راهنمایی میکنن! میدونی از چی لجم گرفت ؟ بخاطر اینکه توی اون بخشش هیچ ارسال نظر نداشت و از بخش ارتباط با ما هم نمیشه پیغامی رو ارسال کرد.مدام خطا میده به شماره تلفن هم که زنگ میزنی فقط دکریه! کسی جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز و گل من همیشه سعی کن با خودت و دیگران مهربان باشی! دوست عزیز شما از کدام بروز رسان برای چه نسخه ای استفاده کردی لطفاً توضیحات بهمراه لینک دانلود افزونه را قرار بده ممنون حافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xz_amir 0 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز و گل من همیشه سعی کن با خودت و دیگران مهربان باشی! دوست عزیز شما از کدام بروز رسان برای چه نسخه ای استفاده کردی لطفاً توضیحات بهمراه لینک دانلود افزونه را قرار بده ممنون حافظ خدایت باش ویرایش : 2.5.4 اینم لینک صفحه : http://www.joomina.ir/component/content/article/47-handmade/472-joomlapersian205.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز و گل من همیشه سعی کن با خودت و دیگران مهربان باشی! دوست عزیز شما از کدام بروز رسان برای چه نسخه ای استفاده کردی لطفاً توضیحات بهمراه لینک دانلود افزونه را قرار بده ممنون حافظ خدایت باش ویرایش : 2.5.4 اینم لینک صفحه : http://www.joomina.ir/component/content/article/47-handmade/472-joomlapersian205.html سلام دوست عزیز من مشکلی تو سایتت نمیبینم . میشه بگی مشکل از کجاست و چه اتفاقی افتاده؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xz_amir 0 ارسال شده در فروردین 91 سرورم پک اپمو بر گردوند ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز نمی دونم ولی برای استفاده از این آپدیت حتماً باید سایت شما جوملا 2.5.3 فارسی باشه و از نسخه های دیگه نمی شه و به همین خاطر نوشتیم 2.5.3 فارسی به 2.5.4 فارسی ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز نیازی نبود بک آپ برگردانید!! فقط کافی بود آخرین نسخه جوملا 2.5 را روی سایتتان نصب کنید. همچنین از طریق مدیریت جوملا > افزونه ها > بروزرسانی هم می توانستید به راحتی بروزرسانی کنید!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر