z_s_h 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام من در سایت خودم از نسخه 2.2.3 جومسوشیال استفاده می کنم . الان که کاربران در سایت فعال شدند در قسمت آلبوم تصاویر و همین طور تصاویر گروه هر تصویری رو که آپلود می کنند ؛ به جای اینکه تصویر کوچیکش نمایش داده بشه ؛ تصویر پیش فرض آلبوم که عکس یک دوربین کوچیک هست نمایش داده میشه . در حالی که در سایتهای دیگه دیدم که تصاویر به صورت کوچک شده نمایش داده میشن . آیا می دونید مشکل از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
z_s_h 0 ارسال شده در فروردین 91 دوستان کسی علت این مشکل رو نمی دونه ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در فروردین 91 سلام دمو لطفا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
z_s_h 0 ارسال شده در فروردین 91 این لینک از سایت اصلی هستش . لطفا قسمت تصاویر جدید رو در سمت راست صفحه ببینید . http://www.petclub.ir/index.php?option=com_community&view=frontpage&Itemid=240 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر