salehnia 0 ارسال شده در فروردین 91 لطفا به این آدرس برید soch.hostkaran.com برای یادگیری این سایت را ساختم چرا اسلایدرها اینگونه به نمایش در می ایند تازه این ها که خوبه حدود 10 15 تا دیگه اسلایدر دانلود کردم که با وجود نصب اجرا نمیشن خواهش میکنم خواهش میکنم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 سلام اول اینکه شما اسمش رو عوض کن یا غیر فعال کن تا زیباتر بشه بعد اندازه عکسها با اسلایدرت یکی هستش یا نه؟؟؟ اسلایدرت رو میخوای عوض کن ببین میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به جومینا خوش آمدید تنظیمات افزونه و همینطور تداخل جی کوئری رو هم در نظر داشته باشید... (قبلا کامل بحث شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salehnia 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام اول اینکه شما اسمش رو عوض کن یا غیر فعال کن تا زیباتر بشه بعد اندازه عکسها با اسلایدرت یکی هستش یا نه؟؟؟ اسلایدرت رو میخوای عوض کن ببین میشه یا نه 30 بار عوض کردم بازهم نشد عکس ها همه هم اندازه است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 از جومینا گرفتی؟ از جوملا چند استفاده میکنی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salehnia 0 ارسال شده در فروردین 91 از جومینا گرفتی؟ از جوملا چند استفاده میکنی؟ از جومینا استفاده نمی کنم جوملا1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست گلم به عرض بنده توجه کردید !؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salehnia 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست گلم به عرض بنده توجه کردید !؟ با آرزوی موفقیت سلام عزیز گشتم چیزی پیدا نکردم سختته به ما بگی چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز درست نیست ادم اینجوری رفتار کنه! خوب شما توی تنظیمات اسلایدر ها تنظیمات جی کوئری رو غیر فعال کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر