رفتن به مطلب
shoueib

درج اطلاعیه در سایت

پست های پیشنهاد شده

با سلام.

در سایت اصلی جومینا، وقتی وارد سایت می شوید سمت راست پایین یک اطلاعیه با پس زمینه مشکی نمایش داده میشه. این جوری باشه فعال کرد. ماژول یا.....

برای جوملا 2.5 می خوام.

باتشکر پیشاپیش

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از دو دوست عزیز که پاسخ دادن

یک ماژولی می خوام که هم فارسی ساپورت کنه(مطالب راست چین باشه و حروف رو درست نشون بده) و قابلیت درج لینک و عکس داشته باشه

لینک به ارسال

با سلام

شما افزونه مورد نظر اتون که با نسخه جوملاتون سازگار باشه رو از لینکی که عرض کردم پیدا کنید و بعد می تونید درخواست فارسی سازیش رو در انجمن بدید...

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام

شما افزونه مورد نظر اتون که با نسخه جوملاتون سازگار باشه رو از لینکی که عرض کردم پیدا کنید و بعد می تونید درخواست فارسی سازیش رو در انجمن بدید...

موفق باشید

سلام.

من همونی که توی سایت جومینا هست رو می خوام. اگه اشتباه نکنم باید JF Panda Notes باشه.

ولی این ماژول برای نسخه 1.5 جوملا است نه 2.5.(تو سایت اصلی سازنده فقط برای نسخه 1.5 انتشار داده شده)

اگه راهنمایی کنید ممنون می شوم

لینک به ارسال

بله اون نسخه فقط برای جوملا 1.5 ارائه شده حتی از طرف شرکت سازنده...

یا باید دنبال افزونه دیگری باشید یا به دوستان برنامه نویس سفارش بدید تا براتون سازگار یا بنویسند...

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...