shoueib 3 ارسال شده در فروردین 91 با سلام. در سایت اصلی جومینا، وقتی وارد سایت می شوید سمت راست پایین یک اطلاعیه با پس زمینه مشکی نمایش داده میشه. این جوری باشه فعال کرد. ماژول یا..... برای جوملا 2.5 می خوام. باتشکر پیشاپیش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در لینک زیر جستجو کنید : http://extensions.joomla.org/search?q=notes موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام از ین ماژولها میتوانی استفاده کنی vtem_slidenote سایت سازنده shotimoo سایت سازنده این ماژولها برای تمام ورژنهای جوملا است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shoueib 3 ارسال شده در فروردین 91 با تشکر از دو دوست عزیز که پاسخ دادن یک ماژولی می خوام که هم فارسی ساپورت کنه(مطالب راست چین باشه و حروف رو درست نشون بده) و قابلیت درج لینک و عکس داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام شما افزونه مورد نظر اتون که با نسخه جوملاتون سازگار باشه رو از لینکی که عرض کردم پیدا کنید و بعد می تونید درخواست فارسی سازیش رو در انجمن بدید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shoueib 3 ارسال شده در فروردین 91 با سلام شما افزونه مورد نظر اتون که با نسخه جوملاتون سازگار باشه رو از لینکی که عرض کردم پیدا کنید و بعد می تونید درخواست فارسی سازیش رو در انجمن بدید... موفق باشید سلام. من همونی که توی سایت جومینا هست رو می خوام. اگه اشتباه نکنم باید JF Panda Notes باشه. ولی این ماژول برای نسخه 1.5 جوملا است نه 2.5.(تو سایت اصلی سازنده فقط برای نسخه 1.5 انتشار داده شده) اگه راهنمایی کنید ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 بله اون نسخه فقط برای جوملا 1.5 ارائه شده حتی از طرف شرکت سازنده... یا باید دنبال افزونه دیگری باشید یا به دوستان برنامه نویس سفارش بدید تا براتون سازگار یا بنویسند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر