sararad 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان عزیز من یک سایت جوملایی (ورژن 2.5) به زبان انگلیسی طراحی کردم. اما در بخش ادمین، ادیتوری که برای مقالات وجود داشت، ادیتور جوملا 1.5 بود که امکانات کمی داره. به همین خاطر من تصمیم گرفتم که یک ادیتور جدید نصب کنم. به همین خاطر هم سراغ ckeditor و JCE رفتم . این دو افزونه را که نصب کردم، دیدم که در بخش مقالات ادیتور جدید اضافه نشد و تصمیم گرفتم که اونها را پاک کنم. اما بعد از این موضوع در بخش ادمین سایتم و در بخش global configuration فرمت از بین رفت و اطلاعات دیگر قابل تغییر نیست.حتی لینک های ثابتی که در تمام صفخات ادمین وجود داره هم از بین رفته. خطای زیر هم ظاهر میشه: Webpage error details User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; .NET4.0C; .NET4.0E) Timestamp: Tue, 10 Apr 2012 05:26:09 UTC Message: 'Joomla' is undefined Line: 2 Char: 2 Code: 0 من کش را پاک کرده ام و فولدر administrator را مجددا روی سرور کپی کردم اما مشکل حل نشد. کسی میتونه به من کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز شما وقتی ادیتوری نصب میکنی که به صورت مستقیم فعال نمیشه باید بری از داخل تنظمات مدیریت ادیتور پیش فرض رو روی هرکدوم که خواستی تنظیم کنی. من جولا 2.5 انگلیسی رو نصب نکردم اما فارسیش ادیتور پیشفرضش بد نیست کار راه انداز هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sararad 0 ارسال شده در فروردین 91 مرسی از راهنمایی تون. اما حالا که بخش general configuration مشکل پیدا کرده، دیگه نمی تونم ویرایشگر پیش فرض را عوض کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما دقیقا پیغام خطا که میده چیه ؟؟؟ احتمالا ماله سطح دسترسی فایل configuration است و یا مالکیت فایل عوض شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sararad 0 ارسال شده در فروردین 91 موقع لود شدن صفحه در IE در status bar علامت تععجب زرد رنگ که نشانه خطاست رو نمایش میده و این خطا ظاهر میشه که در بالا هم آوردمش: Webpage error details User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; .NET4.0C; .NET4.0E) Timestamp: Mon, 16 Apr 2012 03:53:37 UTC Message: 'Joomla' is undefined Line: 2 Char: 2 Code: 0 URI: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر