arya_jal 4 ارسال شده در مهر 89 با سلام من می خواستم بدونم چگونه می توان ورود به بخش مدیریت را عوض کرد مثلا به جای Administrator یک عبارت دیگر را قرار داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز بهتره از پلاگین jSecure بهره ببرید که یک کلید به دلخواه شما به لینک ورود به مدیریت اضافه می کند و از نظر امنیتی هم بهتر هست... شنیدم این پلاگین تجاری شده اگر صحت داره که می تونم در پیام خصوصی براتون بفرستم ولی گر دوستانی که دقیقا اطلاع دارند، اگر این پلاگین هنوز تجاری نشده بفرمایند تا در همینجا قرار دهم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arya_jal 4 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز بهتره از پلاگین jSecure بهره ببرید که یک کلید به دلخواه شما به لینک ورود به مدیریت اضافه می کند و از نظر امنیتی هم بهتر هست... شنیدم این پلاگین تجاری شده اگر صحت داره که می تونم در پیام خصوصی براتون بفرستم ولی گر دوستانی که دقیقا اطلاع دارند، اگر این پلاگین هنوز تجاری نشده بفرمایند تا در همینجا قرار دهم... پیروز باشید با تشکر از شما دوست گرامی اگر امکانش هست لطف کنید برای من بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 سلام jsecure تجاری شده و نباید اینجا منتشرش کنید. من 100% کارایی این افزونه رو تایید میکنم و پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنید. روی سایت خودم هم نصب هست که از امضام می تونید مشاهده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 پلاگین رو فارسی شده براتون پیام خصوصی کردم بعد از نصب وارد ویرایش پلاگین بشید و در فیلد " کلید " کلمه مورد نظرتون رو که می خواهید به ادامه لینک مدیریت اضافه بشه رو وارد کنید بعنوان مثال بنده در فیلد مربوط به کلید کلمه test رو قرار می دم دقت کنید بعد از اضافه کردن کلمه مورد نظرتون لینک به این صورت در میاید و در غیر اینصورت نمی تونید به مدیریت دست پیدا کنید http://www.mysite.com/administrator/?test در تنظیمات پلاگین در قسمت " مسیر مخصوص " هم می تونید لینکی رو قرار بدید تا اگر کسی خواست توسط لینک پیشفرض مدیریت وارد مدیریت بشه اتوماتیک منتقل بشه به آدرسی که شما در فیلد " مسیر مخصوص " تعیین می کنید. قسمت " گزینه های تغییر مسیر " رو هم روی " برگشت به صفحه اصلی مخصوص " قرار دهید و ذخیره کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HeLlBoy 0 ارسال شده در مهر 89 يه سوال داشتم كه آيا ميشه خود پوشه ادمين رو عوض كرد يانه به صورت دستي يا با كامپوننت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 شدنش می شه منتهی کلی تغییرات باید بدید بهترین و ساده ترین راه استفاده از همین پلاگین هست که واقعا پلاگین مفید و کاربردی در این زمینه هست پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 سلام دقت داشته باشید بعد از ذخیره تنظیمات jsecure حتماً یه دفعه از مدیریت خارج logout بشید و کش مرورگرتون رو خالی کنید و گرنه امکانش هست که نتونید login بشید. يه سوال داشتم كه آيا ميشه خود پوشه ادمين رو عوض كرد يانه به صورت دستي يا با كامپوننت کار که نشد نداره اما اگه این کارو بکنی نصف افزونه های جوملا کار نمیکنه مثلاً jforms و همچنین بعضی از توابع خود جوملا.جاوا اسکریپت ها و این چیزا... استفاده از jsecure بهترین راهه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 من این پلاگین رو میخوام کسی داره؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خدمت شما: http://www.joomina.ir/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر