semac 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام ماژولي را كه براي دانلود ميذارم كليك سمت راست موس را مي بنده و طرز استفاده ش هم اينه كه بايد بزنيد در همه صفحات منتشر باشه و عنوانش به نمايش در نياد و در يكي از موقعيت هاي قالب هم بندازيدش. لينك دانلود: http://dl.joomina.ir/file.php?file=dc0cebb332adb8c7b88be84a0537dcd5 حجم: 4 كيلو! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام این کد اصلی که کلید راست رو میبنده در همه مرورگر ها جواب نمیده ! این هم به حتمال خیلی زیاد اینطور هست / مثلا تو اپرا تستش کنید به نظر من بهتر در مواردی هم که نیازه از کد تو index استفاده بشه بهتر ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام کلا من این کار رو توصیه نمی کنم. چون برای یک فرد نیمه حرفه ای برداشت محتوا کاری نداره. به خصوص با مرورگر اپرا این محدودیت ها (تقریبا) وجود نداره. موفق باشید یا حــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 در ضمن يك سري برنامه ها هست كه سايت رو با تمام محدوديت ها ، كد ها، محتوا و عكس ها و همه چيز رو براتون دانلود ميكنه كه بتونين به صورت آفلاين هم ازش استفاده كنيد. به نظز من محدود كردن اين چيزا كلاس سايت/وبلاگ رو مياره پايين و ديگه اين روزا همه ياد گرفتن چجوري محدوديت ها رو دور بزنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر