رفتن به مطلب
armani33

مشکل در ارتقا از 1.7 به 2.5

پست های پیشنهاد شده

مشکل در ارتقا از 1.7 به 2.5

با سلام و خسته نباشید

مراحلی را که برای ارتقا گفتین انجام دادم.از مدیریت افزونه ها بروزرسانی رو زدم.جوملا 2.5 پیدا شد بعد دکمه بروز رسانی رو زدم.

ولی مراحل بروز رسانی ناقص انجام شده به گمونم.چون کنترل پنل مدیریت جوملا ریخته به هم.

در قسمت کاربران دو قسمت جدید به وجود آمده به این نام ها:

MOD-MENU-COM-USERS-NOTES

MOD-MENU-COM-USERS-NOTE-CATEGORIES

در قسمت راهنما هم یه قسمت به وجود آمده به این نام:

MOD-MENU-HELP-SUPPORT-OFFICIAL FORUM

در بعضی از قسمت ها هم این ارور رو میده:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

حالا میخوام بدونم میشه درستش کرد یا باید جوملا رو کلا پاک کنم دوباره نصب کنم.من مبتدی هستم.ممنون میشم کامل توضیح بدین

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

من خودم به شخصه توصیه میکنم همیشه آپدیت جوملا رو به صورت دستی انجام بدید . منظورم اینه که از تب بروز رسانی استفاده نکنید و مهمتر اینکه قبل از هر کاری بک آپ از سایت و دیتابیس فراموش نشه

برای بسته پچ ، آنها را اکسترکت کنید و برای بسته های آپدیت آنها را مثل یک افزونه نصب کنید

اما برای شما ، از لینک زیر بسته جوملا 2.5.3 فارسی جومینا را دانلود کنید و اونو روی هاستتون اکسترکت کنید و پوشه Installation را حذف کنید

ان شاءا... مشکل حل میشه

http://www.joomina.ir/component/content/article/47-handmade/472-joomlapersian205.html

بازم میگم ، قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه!!!

موفق و پیروز باشید

یا حق

:64 (17):

لینک به ارسال

سلام.

احتمال داره با این کار هم حل نشه! (اگر دیتابیس مشکل داشته باشه ، چون دیتابیس هم باید آپدیت بشه)

برای اینکه هیچ مشکلی نداشته باشید ، بسته ای که آقا مصطفی گفتند را دانلود و سپس مثل یک افزونه روی جوملا نصب کنید. با این کار هم فایل ها منتقل می شوند و هم دیتابیس ریپیر و آپدیت می شود.

اگر مشکلی پیش اومد بسته جوملا را در پوشه tmp هاست آپلود سپس اکسترکت و از طریق مدیریت جوملا و نصب از پوشه نصب کنید.

یا علی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...