mahdi_killer 0 ارسال شده در شهریور 89 درود آقا چجوری میشه توی جوملا یه مطلب ثابت ایجاد کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 مطلبتون رو درست کنید. بعد با یکی از ماژول های global news یا article listing تو یه ماژول بذاریدش تا به طور ثابت نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 مطلبتون رو درست کنید. بعد با یکی از ماژول های global news یا article listing تو یه ماژول بذاریدش تا به طور ثابت نمایش داده بشه درود میشه لینکشو بزارین یا حداقل بگین توی کدوم سایت داره چون من گشتم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 سلام من در جوملا تست نکردم، اما در دیگر سیستم ها اگر تاریخ انتشار مطلب رو مثلاً 10 سال بعد بزنی تا 10 سال مطلب اول لیست میمونه و مطالب دیگه زیرش قرار میگیره البته در صورتی که sort by date modified در دیگر سیستم ها و در جوملا در تنظیمات آیتم منوی صفحه اصلی گزینه order روی most recent first باشه. یه امتحانی بکن شاید نیازی به نصب ماژول نباشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 مطلبتون رو درست کنید. بعد با یکی از ماژول های global news یا article listing تو یه ماژول بذاریدش تا به طور ثابت نمایش داده بشه درود میشه لینکشو بزارین یا حداقل بگین توی کدوم سایت داره چون من گشتم نبود از مرکز افزونه های جوملا می تونید دریافتش کنید: http://extensions.joomla.org/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر