هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود خدمت تمامی دوستان جومینایی من الان ماژ<ل پرداخت آنلاین بانک ملت رو نصب کردم اطلاعاتی که از بانک ملت گرفتم به ماژول دادم ماژوا رو هم فعال کردم وقتی که در سایت مثلا مبلغ 5000 ریال رو میزنم و پرداخت رو میزنم یه صفه سفید باز میشه و پیغام زیر رو میده: Pay Response is : 24 دوستان مشکل از چی هست لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجدد کسی نیست راهنمایی کنه یعنی کسی این مشکل رو نداشته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجدد کسی نیست راهنمایی کنه یعنی کسی این مشکل رو نداشته؟ سلام دوست من اگر یه نگاهی به دفترچه راهنمای کاربران که خود شرکت به پرداخت بعد از قرارداد براتون میفرسته می انداختید شرح انواع ارورها رو نوشته. این اروری که گفتید مربوط به معتبر نبودن اطلاعات پذیرنده می باشد. یوزر یا پسورد رو یه جاییشو اشتباه میزنید (مثلاً به جای 0 ----> o میگذارید یا ...) که خودم یه همچین مشکلی داشتم. بعد از تست مجدد بهتره از شرکت به پرداخت بخواید یوزر و پسورد رو براتون اسپل کنه، ممکنه اشتباه از سمت اونا باشه. موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود دوست عزیز تمامی اطلاعات درست وارد شده چونکه از این اطلاعات در whmcs هم استفاده شده که به خوبی کار میکنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 آقا واسه منم این مشکل هست من این مشکلو پیدا کردم با این افزونه ... میشه راهنماییم کنین البته امروز بهم id trminal دادن نوشتن تست بزنید!!!!! منظورشونو نفهمیدمWink :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 اطلاعات را کامل وارد کنید و اگر اول اطلاعاتتون 0 هست حذف یا اضافه کنید من دارم از این ماژول استفاده می کنم هیچ مشکلی هم نداره :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز ارور 24 تنها بخاطر اشکال در اطلاعات پذیرنده است. از کپی پیس اطلاعات پرهیز کنید و اطلاعات را با رعایت حروف کوچک و بزرگ تایپ کنید. اگر اشکال پایدار بود با مسئول مربوطه در به پرداخت مشورت کنید. ماژول اشکالی ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر